Sari direct la conținut

Faze tari: Un bărbat a rezervat 1.873 de locuri pe stadion, apoi le-a anulat, ca să se bucure de „intimitate”; Cum ajută un videoclip de pe YouTube persoanele vârstnice din Japonia să rămână active

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Un bărbat a rezervat 1.873 de locuri pe stadion, apoi le-a anulat, ca să se bucure de „intimitate”. Un bărbat din Japonia este acuzat că a provocat pierderi financiare importante unui club de baseball, după ce a rezervat și a anulat aproape 1.900 de locuri la două meciuri, astfel încât să poată avea „mai multă intimitate” și să iasă în evidență la televizor. A anulat apoi toate rezervările, cu excepția propriului său loc, chiar înainte de sfârșitul perioadei de rezervare, asigurându-se astfel că nimeni altcineva nu va reuși să ocupe locurile, potrivit Incredibilia.

Ce nu știați despre hârtia igienică. Când a fost inventată și de ce. Vechii greci foloseau pietre sau bucăţi de lut, iar romanii descoperiseră bureţii de mare, mai moi, deci mai uşor de folosit. Alte lucruri folosite au fost cojile de nucă de cocos, zăpadă, muşchi de pe copaci, iarbă, frunze de porumb, chiar şi lână. După ce s-a inventat tiparul, oamenii luau ziarele la toaletă nu ca să le citească, ci ca să le folosească pe post de hârtie igienică. Aceeaşi soartă o aveau şi cărţile. Chinezii, de exemplu, ştiau să facă hârtie încă dinaintea erei noastre. Dacă la început nu s-au gândit să o „valorifice” la toaletă, prin secolul VI-lea le-a venit această idee salvatoare, notează Click.

Cum ajută un videoclip de pe YouTube persoanele vârstnice din Japonia să rămână active. Videoclipul, care poartă denumirea ″Human Taiso″⁣ (Oameni exersând), a fost pus la dispoziţie luna aceasta pe platforma YouTube de Human Life Care, o companie care administrează centre de îngrijire pentru bătrâni din Japonia, şi este accesibil la adresa https://youtu.be/b9oPbi9wnP4, conform Știrile Protv.

10 curiozități despre Mark Twain, scriitorul cu o viață demnă de film. Numele real al lui Twain, născut pe 30 noiembrie 1835 în Florida, Missouri, era Samuel Langhorne Clemens. Numele provenea din expresia „mark twain”, folosită de navigatorii de pe râul Mississippi pentru a anunța că apa are adâncimea mai mare de 3.7 metri și că vasele cu aburi puteau naviga în siguranță, scrie Incredibilia.

Descoperiea unei structuri din oase de mamut oferă noi detalii despre oamenii de Epoca de Gheaţă. Descoperirea acestui cerc din oase de mamut a avut loc în situl arheologic Kostenki 11, aflat la 500 de kilometri de Moscova. Arheologii au anunţat că au descoperit o structură din oase de mamut, un cerc făcut din acestea, care conform analizelor realizate, ar avea o vechime de peste 20.000 de ani, din timpul ultimei ere glaciare, conform Descoperă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro