Sari direct la conținut

Guvernul a alocat 57 milioane lei pentru sistemele de incalzire centralizate

HotNews.ro

Guvernul a repartizat, miercuri, a treia transa, in valoare de 57 milioane lei, din fondurile destinate achitarii facturilor la gaze localitatilor care au sisteme de incalzire centralizate, a anuntat primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu, la finalul sedintei de Guvern. Fondurile vor fi alocate autoritatilor din 40 de localitati.

Cu aceasta ultima transa, Executivul a alocat in total suma de 168,887 milioane lei pentru localitatile care au sisteme de incalzire centralizate, pentru pregatirea serviciului de furnizare a energiei termice in sezonul rece.

Prima transa din suma destinata sprijinirii autoritatilor locale pentru pregatirea sistemului de furnizare a energiei termice pentru aceasta iarna a fost alocata in data de 11 octombrie 2006, cand Guvernul a aprobat 57 milioane lei pentru 64 de localitati, din 34 de judete, precum si pentru municipiul Bucuresti.

A doua transa, de 54,4 de milioane de lei a fost alocata in 25 octombrie, cand un numar de 31 de judete si Bucurestiul au primit un sprijin pentru asigurarea bunei functionari a sistemelor centralizate de termoficare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro