Sari direct la conținut

Înainte să anuleze concertul de la București, Nicki Minaj a întârziat la cel din Dublin și a cântat doar 30 de minute. „Dezastru total”

HotNews.ro
Nicki Minaj, Foto: Christopher Victorio/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia
Nicki Minaj, Foto: Christopher Victorio/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nicki Minaj i-a înfuriat și pe fanii irlandezi după ce a întârziat o oră și jumătate la concertul pe care îl avea programat la Dublin, iar când a ajuns a mai cântat doar o jumătate de oră. Incidentul a avut loc cu o zi înaintea concertului anulat de la SAGA Festival, din București.

Înaintea concertului pe care trebuia să-l susțină la București, anulat doar cu câteva ore înainte, Nicki Minaj era așteptată să concerteze sâmbătă în Dublin, ca parte a turneului ei „Pink Friday 2 World Tour”. Artista a ajuns după o oră și jumătate, iar concertul care trebuia să dureze două ore a durat puțin peste 30 de minute, relatează publicația irlandeză Irish Independent.

Un participant a postat pe pagina de Facebook a organizatorului MCD Productions și a spus despre concert că a fost „ridicol”. „Am auzit că a apărut, de fapt, după 22:00… Stai batjocorit în ploaie și ea apare atât de târziu! Îmi vreau banii înapoi!”, a mai scris el în postare, conform sursei citate.

Un alt participant a calificat concertul drept „dezastru total” și „cel mai prost concert vreodată”.

„MCD trebuie să remedieze această situație oferind tuturor deținătorilor de bilete rambursări complete”, au completat fanii. 

Concertul din România, anulat

Cântăreața americană, care era capul de afiș al Festivalului Saga din București și care ar fi urmat să urce pe scenă duminică, pe 7 iulie, a anunțat pe Twitter că nu mai ajunge în România, din cauza „problemelor de siguranță legate de protestele din zonă”. 

„Din îngrijorare pentru bunăstarea echipei noastre și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți altă dată”, arată postarea de pe Twitter a artistei. 

În ceea ce privește motivul invocat de cântăreața americană, toți românii se întreabă care este protestul care nu a lăsat-o să vină în România, în contextul în care singurul protest anunțat a fost cel de luni, al contabililor, „Fără haos în legislaţia fiscală”

Organizatorii au anunțat că vor returna banii fanilor care o așteptau pe artistă:

  • 30% pentru biletele din ziua de duminică, scanate;
  • 100% pentru biletele din ziua de duminică, nescanate;
  • 15% pentru biletele roz cu acces la toate cele trei zile;
  • 100% pentru biletele de tipul „Alege-ţi ziua”, nescanate.

Nicki Minaj a stârnit revolta fanilor și luna trecută, când și-a oferit „cele mai profunde și sincere scuze”, pentru că a anulat un concert în ultim moment, după ce a fost arestată în Amsterdam.

INTERVIURILE HotNews.ro