Sari direct la conținut

Presupusii autori ai atacului de la Charlie Hebdo, identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita pentru a fugi de la fata locului

HotNews.ro

Fratii Said si Cherif Kouachi, suspectati ca ar fi autorii atacului de miercuri asupra ziarului Charlie Hebdo, au fost identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita pentru a fugi din zona, pe care au abandonat-o in zona de nord-est a Parisului, transmite Le Figaro.

Investigatorii au gasit cartea de identitate a lui Said Kouachi intr-un autoturism Citroen C3 abandonat in zona de nord-est a Parisului, in apropiere de Porte de Pantin.

Suspectii au lasat si alte urme. Investigatorii care au analizat in detaliu masina au recuperat un incarcator de Kalachnikov si doua genti cu echipamente de sala, potrivit Europe 1.

O imagine a fugarilor inregistrata de camerele de supraveghere din orasul Pantin a permis completarea portretelor-robot schitate pornind de la marturia soferului care a fost scos din masina sa de catre atacatori, automobilul fiind luat de acestia.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro