Sari direct la conținut

„Reuniți”. Imagini cu Liam Payne de la unul dintre ultimele concerte la care a participat înainte să moară

HotNews.ro
„Reuniți”. Imagini cu Liam Payne de la unul dintre ultimele concerte la care a participat înainte să moară
Liam Payne și Niall Horan, în Buenos Aires, 2 octombrie. Capturi Snapchat

Liam Payne, fostul membru One Direction, care a murit miercuri seară în Argentina, a participat în 2 octombrie la concertul fostului său coleg de trupă Niall Horan.

Cântărețul britanic a participat la concertul din Buenos Aires al fostului său coleg de trupă și prieten, Niall Horan, cu două săptămâni înainte să moară.

Fostul star One Direction a postat mai multe videoclipuri pe rețeaua Snapchat, înainte, din timpul și după concert, alături de iubita sa, Kate Cassidy.

„Sunt pregătit să-l văd pe Niall pe scenă”, „Mândru de domnul Horan”, „Sunt fericit că am reușit să ajung la concertul lui Niall”, „Ce show incredibil”, sunt mesajele pe care Payne le-a postat pe Snapchat în seara concertului.

După concert, Payne a postat un selfie cu Niall Horan, cu descrierea „Reuniți”.

Liam Payne a ajuns faimos la nivel mondial ca membru al trupei pop One Direction, desființată între timp, alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan și Louis Tomlinson.

Trupa de băieți s-a înființat în 2010 în timpul celui de-al șaptelea sezon al emisiunii X Factor, dar grupul s-a despărțit în 2016, în timp ce membrii săi au ales proiecte diferite, inclusiv cariere solo.

În vârstă de 31 de ani, Liam Payne a murit în Buenos Aires miercuri noapte, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Palermo, conform Reuters, care citează presa locală. Potrivit ziarelor La Nacion și Clarin, care au citat oficiali, polițiștii argentinieni au intervenit la hotel după un apel de urgență în care se vorbea despre „un bărbat agresiv care ar putea fi sub influența drogurilor și alcoolului”.

INTERVIURILE HotNews.ro