Sari direct la conținut

Conducerea Direcției de Protecție Socială Sector 4, demisă după ce au fost descoperite nereguli într-un apartament unde erau cazați copii

HotNews.ro
Copii desenand, Foto: Jacek Chabraszewski | Dreamstime.com
Copii desenand, Foto: Jacek Chabraszewski | Dreamstime.com

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a demis luni conducerea Direcției de Protecție Socială Sector 4, după ce comisia națională, care face verificări în centrele de plasament, a descoperit nereguli într-un apartament unde erau cazați 6 copii, alături de asistenți maternali, a anunțat Primăria Sectorului 4. Cei demiși sunt directorul general – Dragoș Pelmuș – și directorul adjunct – Viviana Anghel.

  • „Acțiunea de control a avut loc astăzi, 10 iulie a.c., în cadrul seriei de verificări efectuate la nivel național, în toate centrele sociale destinate adulților, copiilor și persoanelor cu dizabilități.
  • În cadrul acestor verificări, realizate în Sectorul 4, de o echipă mixtă de control, au fost constatate deficiențe în raport cu standardul necesar, precum cele în privința aspectului deteriorat al pereților interiori, al mobilierului, al echipamentelor sanitare, cât și în privința condițiilor de depozitare a alimentelor.
  • Până la momentul transmiterii prezentei informări de presă, locația respectivă a fost deja închisă, iar minorii au fost relocați în alte spații conforme, pentru ca toate deficiențele constatate să fie remediate în regim de urgență”, a anunțat Primăria Sectorului 4.

Primăria Sectorului 4 are 15 apartamente și două căsuțe de tip familial, în care sunt cazați minori.

Sursa foto: Dreamstime.com.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro