Sari direct la conținut

UPDATE Mihai Tudose, dus de urgență la spital după ce a suferit un infarct / Pintea spune că i-au fost puse două stenturi / Tudose, pe Facebook: Datorită profesionalismului cadrelor din sistemul public medical, totul a trecut cu bine

HotNews.ro
Mihai Tudose la iesirea din sediul PSD, Foto: Hotnews
Mihai Tudose la iesirea din sediul PSD, Foto: Hotnews

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital, marți după-amiază, după ce i s-a făcut rău la un eveniment organizat de Pro România. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că fostul premier a suferit un infarct miocardic extins, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu”, iar acum starea acestuia este stabilă.

UPDATE 19:00 Mihai Tudose anunță pe Facebook că este bine, că a suferit „un mic incident, probabil pe fondul oboselii acumulate”, dar că „totul a trecut cu bine”. El mulțumește totodată echipei medicale care s-a ocupat de el.

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!”, este mesajul pe care fostul premier l-a postat marți seară, în jurul orei 19.00, pe pagina sa de Facebook.

UPDATE 18.30 Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că fostul premier a suferit un infarct miocardic extins și a fost dus cu o ambulanță la Institutul „C.C. Iliescu”, unde i-au fost puse două stenturi.

Acum, Mihai Tudose este în stare stabilă.

„Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie „C.C. Iliescu”. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital”, a afirmat Pintea.

Surse apropiate fostului premier declarau pentru HotNews.ro că acestuia i s-a făcut rău la un eveniment organizat de Pro România și a fost dus de urgență la spital.

Ulterior, Victor Ponta a confirmat pe Facebook că fostul premier a fost dus la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr. C.C. Iliescu”, unde va fi operat.

„Sunt convins că Mihai va fi bine / eram mai mulți colegi alături de el la momentul în care nu s-a simțit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi) / mulțumim celor de la Ambulanță și de la SMURD pentru intervenția profesionistă / am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui și cu siguranță va fi totul bine / Îl asteptăm toți pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomania care are mare încredere și mare nevoie de el!”, a scris Ponta, pe Facebook.

Deputatul Mihai Tudose (52 de ani) a fost premier în perioada iunie 2017-ianuarie 2018. În ianuarie 2019, a demisionat din PSD și s-a înscris în Pro România.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro