Sari direct la conținut

Cum a fost prins Dragoș Săvulescu, pus pe lista fugarilor de doi ani și jumătate / Greșeala pe care a făcut-o omul de afaceri de care autoritățile nu se puteau atinge cât era în Italia

HotNews.ro
Cum a fost prins Dragoș Săvulescu, pus pe lista fugarilor de doi ani și jumătate / Greșeala pe care a făcut-o omul de afaceri de care autoritățile nu se puteau atinge cât era în Italia

Autoritățile române au fost informate de cele elene că Dragoș Săvulescu, care are un mandat european de arestare emis de Curtea de Apel București, a venit în Grecia, potrivit unor surse din Poliție.

Săvulescu, care are o decizie definitivă de condamnare la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare, a fugit în Italia înainte ca sentința să fie dată.

În 9 februarie 2019, omul de afaceri, fost acționar la FC Dinamo, a fost dat în urmărire internațională, după ce nu a fost găsit de polițiști pentru ca aceștia să pună în aplicare sentința.

La începutul anului 2019 el s-a predat autorităților italiene, dar Curtea de Apel Napoli a respins executarea mandatului european de arestare. Mai mult, judecătorii italieni i-au transformat cei cinci ani şi jumătate de închisoare cu executare în doi ani şi cinci luni, dar cu suspendare pe teritoriul Italiei.

Astfel, Săvulescu s-a stabilit în Italia, unde – protejat de pedeapsa din România – se învârtea în cercurile mondene împreună cu iubita sa, fotomodelul de origine albaneză Angela Martini.

Săvulescu, Martini, dar și prietenii lor sunt activi pe rețele de socializare, mai ales pe Instagram.

Pe aceste rețele de socializare au și apărut indicii despre faptul că fugarul s-ar afla în Mykonos, potrivit g4media.ro. De exemplu, una dintre prietenele lui Martini, Marica Pellegrinelli, îi trimitea acesteia mesaje acum trei zile de la un restaurant din Mykonos.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro