Sari direct la conținut

„Las-o, tu!”. O femeie și-a lovit în repetate rânduri fiica cu probleme psihice. Un bărbat intervine, dar mama nu se oprește

HotNews.ro
Tânără bătută, Foto: DreamsTime
Tânără bătută, Foto: DreamsTime

O femeie din judeţul Mureş este cercetată penal după ce a fost filmată în timp ce îşi bate, în repetate rânduri, cu un tub din carton, fiica în vârstă de 20 de ani care are probleme psihice, transmite News.ro. Nici strigătele de durere ale fetei, nici îndemnurile unui bărbat care asistă la întreaga scenă şi care îi spune, în repetate rânduri să se oprească nu o impresionează pe agresoare.

Incidentul violent a avut loc în ziua de Crăciun, iar imaginile au intrat în posesia jurnaliştilor de la zi-de-zi.ro, care le-au publicat săptămâna aceasta.

În clipul video se vede cum o femeie care are în mână un tub rigid şi lung bate o altă persoană, care are evidente probleme psihice. Tânăra bătută este fiica femeii și pare că nu poate articula cuvinte şi nu se poate apăra.

Deși tânăra striga încercând să își oprească mama, femeia a continat să o lovească de numeroase ori pentru că „nu face liniște”.

Pe fundal se aude și vocea unui bărbat care îi cerea în repetate rânduri agresoarei să nu își mai lovească fiica.

„Tu, dă-o dracului! Las-o, tu! Las-o, tu, ţi-am zis! Dă-o trăsnetului! Tu, las-o, ţi-am zis”, se aude vocea bărbatului, care însă nu intervine.

De asemenea, în fundal se aud şi vocile altor persoane care, timp de aproape două minute, cât durează înregistrarea, nu intervin în apărarea fetei.

Victima este majoră, are 20 de ani, a informat, joi, Poliţia Mureş, care a deschis un dosar penal pe numele femeii agresive.

„La data de 27 decembrie 2023, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Iernut s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, stabilindu-se că fapta ar fi avut loc, la data de 25 decembrie 2023, într-un imobil din Cipău, între o femeie din localitate şi fiica ei, în vârstă de 20 de ani. Totodată, s-a mai constatat că femeia şi-ar fi agresat fiica cu o rolă de carton. Persoana vătămată a fost audiată, fiind asistată de un apărător din oficiu şi în prezenţa unui reprezentant D.G.A.S.P.C. De asemenea, urmare a activităţilor specifice de cercetare penală, femeia a dobândit calitatea de suspect. În cauză, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, urmând ca la finalizarea acestora, să se propună soluţie legală prin parchet”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţene Mureş. (sursă foto Dreamstime)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro