Sari direct la conținut

Tânăr din Sibiu, reținut după ce și-a ucis iubita cu cuțitul / Ce le-a spus procurorilor

HotNews.ro
Politie cu girofar, Foto: Inquam Photos / Cornel Putan
Politie cu girofar, Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Tânărul sibian, în vârstă de 24 de ani, reţinut pentru că şi-a omorât sâmbătă prietena, o tânără de 21 de ani din judeţul Braşov, a declarat anchetatorilor că la momentul comiterii faptei, motivată de gelozie, se afla sub influenţa drogurilor, a spus procurorul Mihaela Ruginosa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, tânăra a decedat deoarece a fost înjunghiată cu un cuţit de mai multe ori în zona gâtului, fiind secţionate vasele sanguine.

„La data de 19 mai a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului în vârstă de 24 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Persoana în cauză este încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Cercetările în acest caz continuă”, a anunţat anterior, duminică dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

După ce ar fi comis sâmbătă fapta într-un imobil din municipiul Buzău, tânărul de 24 de ani a fost prins, în cursul serii, cu ajutorul jandarmilor montani din staţiunea Păltiniş.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro