Sari direct la conținut

VIDEO Turiști fugăriți și atacați de un taur pe o plajă populară din Mexic

HotNews.ro
Turiști pe plajă în Cabo San Lucas, Mexic, Foto: rfletcher / Alamy / Alamy / Profimedia
Turiști pe plajă în Cabo San Lucas, Mexic, Foto: rfletcher / Alamy / Alamy / Profimedia

Un taur a fugărit turiștii aflați pe o plajă populară din stațiunea Cabo San Lucas, a relatat miercuri presa americană și mexicană. Mai multe persoane au filmat incidentul, inclusiv momentul în care o femeie este împunsă și pusă la pâmânt de animalul furios.

Mai multe înregistrări cu taurul care dă buzna pe plajă au devenit virale. Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în stațiunea din Baja California Sur, Mexic.

Taurul a început să se plimbe pe plajă, în timp ce câțiva câini au început să latre la animal și să îl enerveze, potrivit Informador.

Taurul a alergat după un bărbat care avea în brațe un copil. Pe înregistrarea video se aud țipetele disperate ale oamenilor care filmează. În cele din urmă, acesta reușește să fugă.

Alt turist a surprins momentul în care o femeie care stătea sub un pavilion la malul mării începe să hrănească taurul dintr-un bol argintiu, scrie Fox News.

Femeia și-a luat lucrurile și a plecat, dar a fost urmărită de taur care a insistat să mai mânânce din bagajele ei. A încercat să ridice pungile, iar animalul a atacat-o de mai multe ori.

Turiștii care era în apropiere au îndemnat-o să abandoneze bagajele, însă în zadar. „Acum te joci cu el”, a strigat un bărbat, care îi spunea cu puțin timp înainte să fugă din calea taurului furios.

Femeia a încercat să se ridice în repetate rânduri, fiind dărâmată de taur de fiecare dată.

În cele din urmă, o altă turistă a îndepărtat animalul aruncând o găleată cu apă înspre el.

Potrivit presei mexicane, zona în care a avut loc incidentul vin deseori tauri, care provoacă accidente grave pe șosele. Oamenii cu criticat atât autoritățile, cât și proprietarii animalelor pentru că prezența lor pune în pericol locuitorii și turiștii care vin în stațiune.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro