Sari direct la conținut

Șase nou-născuți au murit într-un incendiu la un spital din New Delhi. Patronul unității medicale a fugit

HotNews.ro
Un incendiu a izbucnit la un spital de copii din New Delhi în noaptea de sâmbătă spre duminică, ucigând șase bebeluși, Foto: Dinesh Joshi / AP / Profimedia
Un incendiu a izbucnit la un spital de copii din New Delhi în noaptea de sâmbătă spre duminică, ucigând șase bebeluși, Foto: Dinesh Joshi / AP / Profimedia

Șase nou-născuți au murit într-un incendiu izbucnit la un spital de copii din capitala Indiei, New Delhi, au anunțat duminică autoritățile locale, informează Reuters.

Imaginile difuzate televiziune au arătat pompierii încercând să stingă incendiul care a izbucnit sâmbătă seara târziu și a cuprins spitalul aflat în estul orașului.

Departamentul de pompieri a declarat pentru agenția de știri ANI, la care Reuters deține o participație minoritară, că alți șase copii au fost salvați și duși la un alt spital, unul dintre ei fiind conectat la un ventilator. Între timp, incendiul a fost adus sub control.

Proprietarul spitalului pentru copii a fugit, a declarat poliția din Delhi.

„Cauzele incidentului sunt în curs de investigare și oricine este responsabil pentru această neglijență nu va fi cruțat”, a declarat ministrului-şef al Delhi, Arvind Kejriwal, într-o postare pe platforma de socializare X.

Incendiul a avut loc la o zi după ce 27 de persoane au fost ucise într-un incendiu izbucnit la un centru de divertisment din statul Gujarat din vestul Indiei.

Presa locală a relatat că două persoane au fost reținute în legătură cu acel incident.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro