Sari direct la conținut

Fostul avocat al lui Trump, cel care a făcut plățile pentru Stormy Daniels, despre verdictul lui Trump: „Sunt uşurat, dar nu surprins”

HotNews.ro
Michael Cohen, Foto: Julia Nikhinson / AP / Profimedia
Michael Cohen, Foto: Julia Nikhinson / AP / Profimedia

Vorbind la MSNBC după verdict, fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, a spus că este „uşurat”, dar nu surprins.

„La sfârșitul zilei, faptele sunt cele care au predominat aici”, a spus Cohen. „Este un gest de responsabilitate, este exact ceea ce America are nevoie în acest moment.”

Până astăzi, Cohen – care a făcut plățile către starul de film pentru adulți Stormy Daniels și a ajutat la acoperirea lor – a fost singura persoană care a fost condamnată.

În interviu a vorbit despre presiunea pe care a simțit-o la proces, complicată și mai mult de faptul că a recunoscut anterior că a mințit sub jurământ.

Donald Trump, al 45-lea președinte al SUA, a devenit primul președinte care a fost condamnat penal. El a fost găsit vinovat de 34 de acuzații de falsificare a înregistrărilor contabile pentru a ascunde o plată către o vedetă porno.

Trump urmează să fie condamnat pe 11 iulie, cu doar patru zile înainte ca Partidul Republican să-l aleagă oficial pentru a candida la președinție la conferința partidului lor.

El a criticat verdictul și a anunțat că va susține o conferință de presă vineri dimineață la Trump Tower din Manhattan.

Impactul verdictului istoric rămâne extrem de neclar, în ceea ce privește modul în care acesta afectează posibilitatea de a fi ales a lui Trump.

Echipa de campanie a lui Biden a dat o declarație în care le reamintește alegătorilor că singura modalitate de a-l învinge pe Trump este la urne, nu în sala de judecată.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro