Sari direct la conținut

Gheorghe Piperea numit coordonatorul AUR pentru alegerile europarlamentare / Cine deschide lista AUR pentru europarlamentare

HotNews.ro
Simion și Piperea, lansare AUR, Foto: Inquam Photos / George Călin
Simion și Piperea, lansare AUR, Foto: Inquam Photos / George Călin

Conducerea AUR l-a desemnat joi, pe avocatul Gheorghe Piperea coordonatorul campaniei pentru alegerile europarlamentare. Piperea este și candidat pentru un mandat de eurodeputat.

Avocatul Gheorghe Piperea s-a înscris în AUR în vara acestui an. Piperea este co-autor al legii dării în plată și fost consilier onorific al premierului Mihai Tudose în 2017. În ultimii ani a fost inițiatorul unor mari procese colective desfășurate în România, intentate unor bănci comerciale pentru comisioane abuzive introduse în contractele de creditare. De asemenea, Piperea s-a făcut remarcat în timpul pandemiei pentru opiniile sale anti-vaccin.

De menționat este că lista AUR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor va fi deschisă de europarlamentarul Cristian Terheș.

Printre candidații AUR pe locurile eligibile se numără senatorul Claudiu Tîrziu, fosta candidată la președinția României din partea partidului înființat de Dan Voiculescu (PPUSL), Ramona Ioana Bruynseel, avocatul baptist în materie de lobby anti-LGBT, Peter Costea, consulul onorific al Macedoniei la Constanța, Șerban Dimitrie Sturdza, fostul actor și în prezent om de afaceri Mugur Mihăescu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro