Sari direct la conținut

Ciucă: Atacul asupra lui Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter şi conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu

HotNews.ro
Liderul PNL, Nicolae Ciuca, Foto: Inquam Photos / Saul Pop
Liderul PNL, Nicolae Ciuca, Foto: Inquam Photos / Saul Pop

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, că „atacul” lui Dan Vîlceanu asupra lui Florin Roman arată „măsura unei lipse de caracter şi conduită morală” a acestuia, care este ‘condamnabilă’ şi ‘inacceptabilă’, şi a cerut conducerii Camerei Deputaţilor să ia măsurile necesare.

„Violenţa fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimişi aici de oameni ca să lucrăm pentru ei şi pentru interesul comun al societăţii. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent şi civilizat, cu respectarea regulilor. Cum putem face mai bine pentru ţară şi pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază?”, a scris Ciucă, pe Facebook.

El a solicitat conducerii Camerei Deputaţilor să ia măsurile necesare.

„Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter şi conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă şi inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaţilor să ia măsurile necesare în această situaţie”, a menţionat liderul PNL.

Deputaţii Florin Roman şi Dan Vîlceanu au avut, marţi, o altercaţie în plenul Camerei Deputaţilor şi în afara sălii în care se desfăşura şedinţa.

Roman a susţinut că a fost agresat fizic „cu o lovitură cu genunchiul în zona nasului” şi a precizat că va depune plângere penală.

Deputatul Dan Vîlceanu s-a apărat spunând că „nu a fost o bătaie” și că „doar l-a luat după umeri și l-a condus afară din sala de plen” după ce au avut un schimb de replici.

„Nu vreau să intru în scandaluri marca Roman”, a spus pentru HotNews.ro deputatul, fost membru al PNL, care în octombrie a plecat din partid și i s-a alăturat lui Ludovic Orban în formațiunea fondată de acesta, Forța Dreptei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro