Sari direct la conținut

VIDEO Două blindate rusești au ieșit dintr-o pădure prin locul unde alte patru fuseseră distruse. Nu a durat mult până au avut aceeași soartă

HotNews.ro
Ucrainenii fac prăpăd printre blindatele rusești, Foto: Captura Twitter
Ucrainenii fac prăpăd printre blindatele rusești, Foto: Captura Twitter

Un clip postat pe plaforma de socializare X de ministerul ucrainean al apărării arată cum două blindate rusești sunt distruse aproape simultan într-o zonă în care mai erau rămășițele altor patru blindate pierdute de armata lui Vladimir Putin.

Imaginile au fost furnizate de brigada mecanizată ucraineană a 14-a și, potrivit unor alte surse de pe rețelele de socializare, loviturile ar fi avut loc în zona Synkivka, aflată în apropiere de Kupiansk, unde rușii presează puternic, în ciuda pierderilor masive.

În clip, se vede cum blindatele BMP, ce par supraîncărcate cu soldați ruși, ies dintr-un pâlc de pădure chiar prin locul unde erau rămășițele altor patru blindate.

Nu a durat mult până au avut aceeași soartă. În imagini se vede unul dintre proiectilele lansate de ucraineni, probabil de Javelin, se înalță înaine de a coborî spre țintă.. Cele două BMP-uri au fost lovite aproape simultan, cu rezultate catastrofale.

Ucrainenii au spus că au provocat pierderi foarte mari armatei ruse sâmbătă, printre care 1.250 de soldați, 19 tancuri și 25 de alte blindate de luptă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro