Sari direct la conținut

Utile: 11 alimente pe care nu trebuie sa le consumi iarna; De ce se numeste punctul G asa; Hipnoza, folosita in premiera mondiala in cadrul unei operatii pe creier

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

11 alimente pe care nu trebuie sa le consumi iarna.Desi am crede ca iarna ar trebui sa consumam doar anumite alimente care sa ne tina nivelul de energie la cote maxime, specialistii avertizeaza ca aceasta este cea mai mare greseala pe care o putem face in acest sezon. Daca ne privam de anumite alimente in favoarea altora, nu facem decat sa ne slabim organismul, fapt ce ne face mai predispusi la raceli si la gripa. Trebuie sa avem o alimentatie variata si sa nu cadem in extreme. O mare greseala pe care o facem este ca recurgem la legume mai mult decat este nevoie. Oamenii de stiinta au demonstrat ca legumele nu sunt chiar atat de sanatoase iarna pe cat credem noi. Acestea sunt crescute artificial, ceea ce le face sa isi piarda din proprietati si din vitamine, scrieDivahair.

De ce se numeste punctul G asa.Te-ai intrebat vreodata de ce faimosul punct G se numeste asa? De la ce vine G? Litera G vine de la faimosul medic ginecolog Ernst Grafenberg. Grafenberg este medicul ce a descoperit punctul G si tot el este cel care a inventat steriletul. Grafenberg a fost printre evreii arestati de soldatii nazisti in 1937, dar a reusit sa emigreze in Statele Unite unde si-a deschis un cabinet ginecologic si a studiat stimularea uretrala. El a fost primul care a avut o teorie legata de o posibila zona erotica pe peretele anterior al vaginului de-a lungul uretrei. Un medic olandez, Regnier de Graaf mentionase aceeasi zona erotica in secolul 17. El a numit-o prostata femeii, informeazaUnica.

Hipnoza, folosita in premiera mondiala in cadrul unei operatii pe creier.Hipnoza a fost folosita pentru prima data pentru a anestezia un pacient, inainte de o operatie pe creier, efectuata pentru a-i vindeca tremuratul mainilor. Pacientul de 73 de ani a fost hipnotizat, in defavoarea anestezicului clasic, pentru a putea fi vindecat de tremuratul mainilor. In timpul procedurii, regiunile creierului responsabile pentru tremurat au fost stimulate electric, astfel incat tremuratul a disparut complet, pacientul fiind capabil sa manance si sa scrie din nou. Pacientul din Turingia, Germania, nu a reusit sa treaca peste conditie cu ajutorul medicamentelor, dar este extrem de multumit de rezultatul operatiei ce a durat sase ore si a fost efectuata la Spitalul Universitar din Jena, anuntaPlaytech.

Asa mergi in siguranta pe gheata si pe zapada. Odata cu ninsoarea, se inmulteste si numarul celor care se prezinta la spital cu fracturi din cauza cazaturilor. Insa poti evita aceste accidente daca stii cum sa mergi pe gheata si pe zapada si daca stii cum sa cazi „corect”. Jurnalistii publicatiei time.com ne dau cateva sfaturi de care ar trebui sa tinem cont ca sa nu ingrosam numarul pacientilor de la Ortopedie. Chiar daca ai ghete zdravene, cu talpa din cauciuc si striatii, care, teoretic, te ajuta sa mergi in siguranta, odata ce ai iesit afara te expui riscurilor. Iar asta pentru ca incaltamintea nu iti este de mare ajutor daca mergi prin zone cu gheata si polei. In aceasta situatie ar trebui sa stii cum sa pasesti corect, cum sa mergi si ce pozitie a corpului sa adopti, potrivitClick.

Cum scapam de purici – metode naturale pentru caini si pisici. Cum scapam de purici este o intrebare des intalnita in randul proprietarilor de animale de companie, mai ales in sezonul cald. Va oferim cateva remedii naturale, in cazul in care evitati medicatia clasica. Daca animalul tau a luat purici si nu mai stii cum sa scapi de ei, iti oferim cateva remedii naturiste care sa te ajute. Poti discuta si cu medicul veterinar daca alegi aceasta cale, pentru a evita orice problema neprevazuta. Sunt cazuri in care repelentii nu au efectul dorit, iar puricii sunt la locul lor, intr-un numar tot mai mare, relateazaLibertatea pentru femei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro