Sari direct la conținut

Utile: Amortirea picioarelor: cauze, simptome, tratament; Depresia este boala omului modern. Iar toamna isi face de cap; Plombele dentare vor fi de domeniul trecutului. Cu un nou medicament, dintii se pot regenera in mod natural

HotNews.ro
Pasi spre sanatate, Foto: Colaj foto
Pasi spre sanatate, Foto: Colaj foto

Amortirea picioarelor: cauze, simptome, tratament. Amortirea picioarelor poate fi severa, episodica sau cronica. De cele mai multe ori, aceasta este insotita de alte simptome, asa cum este durerea, usturimea, amortirea altor zone ale corpului (indeosebi amortirea mainilor) si senzatia de slabiciune. In aceste cazuri, amortirea poate fi un semn ca nervii sunt afectati in urma unor rani traumatice sau din cauza influentei negative repetitive produsa de stres, infectii bacteriene sau virale, expunerea la substante toxice si alte boli sistematice, asa cum este diabetul, potrivit Diva Hair.

Depresia este boala omului modern. Iar toamna isi face de cap. Nu e cazul sa intri in panica daca afli ca suferi de depresie. Este o afectiune ce poate fi tratata. Numai ca, pentru a scapa de ea, nu trebuie sa te numeri printre cei ce ignora simptomele bolii si ezita sa ceara ajutorul specialistilor. Numai medical este in masura sa te indrume spre tratamentul adecvat. Iata care sunt cele mai obisnuite metode de tratare a depresiei: -In primul rand, consilierea efectuata de un psiholog, psihiatru sau neurolog -Medicamentele ajuta la corectarea dezechilibrelor chimice de la nivelul creierului -In cazuri speciale, se aplica atat tratamentul medicamentos, scrie Libertatea pentru femei.

Dieta mind, benefica pentru sanatatea creierului. Creierul este un organ vital. Fara suficiente proteine, carbohidrati, antioxidanti, acizi grasi Omega-3, poti experimenta pierderi de memorie sau un declin cognitiv. Dieta mintii include cele mai bune alimente pentru sanatatea creierului, si anume: Vanata Deoarece este bogata in antioxidanti numiti antocianine, vanata (cu tot cu coaja) este cea mai sanatoasa leguma recomandata pentru sanatatea creierului. 200 de grame de vanata (taiata cuburi) contine 1. 500 mg antocianine, care cresc nivelul de concentrare, scrie Click pentru femei.

Plombele dentare vor fi de domeniul trecutului. Cu un nou medicament, dintii se pot regenera in mod natural. Plombele dentare pot fi de domeniul trecutului, multumita descoperirii unei proprietati a medicamentului Tideglusib. Dezvoltat pentru a trata boala Alzheimer, se intampla ca substanta sa stimuleze mecanismul de refacere al dintilor, scrie Futurism. Tideglusib stimuleaza celulele stem din pulpa maselelor, care duce la producerea dentinei, substanta mineralizata care este mancata de carii. Dintii pot regenera in mod natural dentina, dar numai cu anumite conditii, potrivit doctorulzilei.ro.

Alunitele la copii – motiv de ingrijorare sau nu? Alunitele la copii prezinta riscuri doar in cazuri foarte rare, fiind un lucru natural ca anumite modificari sa fie observate pe masura ce copilul se dezvolta. In general, alunitele trec printr-un ciclu de schimbare treptata pe durata a aproximativ 50 de ani. „In mod obisnuit, in momentul aparitiei ele sunt plate si asemanatoare cu pistruii, dupa care se largesc in timp, devin mai intunecate in timpul adolescentei, in timpul sarcinii si la expunerea la soare. Unele dintre ele dezvolta fire de par, iar altele devin mai inaltate si mai deschise la culoare”, explica specialistul dermatolog, potrivit CSID.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro