Utile: Cum sa-ti mentii silueta dupa 40 de ani; Iti simti ochii uscati? Afla ce e de facut; Ti-ai sucit glezna cand ai cazut pe gheata? Pune-ti comprese cu frunze de varza
Cum iti poti reamenaja apartamentul fara sa iei amenda. In primul rand, trebuie stiut ca renovarile si amenajarile se fac astfel incat sa nu-i afecteze pe ceilalti proprietari. Nu se poate modifica structura de rezistenta, cum sunt stalpii, grinzile, peretii de rezistenta exteriori si interiori. Pentru a nu face greseli care ar putea afecta constructia, este bine sa consulti un specialist inainte sa demarezi lucrarea. Amenajarile se pot executa cu zgomot numai in afara programului de liniste si de somn, scrie Libertatea.
Cum sa-ti mentii silueta dupa 40 de ani. Cotidianul britanic citeaza din cartea „Fight Fat Over 40”, a doctorului Pamela Peeke, dand cateva sfaturi pentru mentinerea unei greutati sanatoase dupa 40 de ani, cand doar renuntarea la zaharul din ceai nu mai are rezultat. Femeile se pot mentine in forma si dupa aceasta varsta, dar cu mai mult efort. La 40 de ani, compozitia corpului, sistemul de reproducere, libido-ul, dispozitia, pielea si parul se modifica, in intampinarea urmatorilor 40 de ani de viata. O femeie de 40 de ani are un corp foarte diferit fata de cum era cu 10 ani in urma. Rata metabolica a unei femei – altfel spus, capacitatea corpului ei de a arde calorii – scade cu cel putin 5% la fiecare 10 ani, incepand cu varsta de 20 de ani, din cauza diminuarii masei musculare care se intampla natural, odata cu varsta, scrie Romania libera.
Iti simti ochii uscati? Afla ce e de facut! Aerul uscat si vantul iernii, dar si fumul de tigara, monitorul computerului si unele boli pot provoca senzatia de uscaciune oculara. Exista cateva metode simple prin care poti atenua acest simptom. 1. Poarta ochelarii care ti-au fost prescrisi Multe persoane cu dioptrii mici poarta mai rar ochelarii in timpul iernii, pentru a evita episoadele de aburire la trecerea de la mediu rece la cald. Nu este chiar o idee buna. Daca porti ochelarii care ti-au fost prescrisi, ochiul tau va face un efort mai mic de adaptare, la care oricum este supus de albul intens al zapezii. In plus, ochelarii iti feresc ochii de vant. Este de preferat ca lentila sa fie tratata si cu material antireflex, mai ales daca petreci mult timp si in fata ecranului unui computer, scrie Adevarul.
Cum sa dai burta jos (2). In prima parte a acestui articol, ti-am aratat ca nu poti da jos grasimea de pe abdomen si nu poti obtine un 6-pack („patratele”), facand serii nesfarsite de abdomene. O abordare de bun simt, pe termen mediu si lung, care sa iti permita sa dai jos burta si sa nu o pui la loc imediat e destul de simpla: 1. Fa mai multa miscare/exercitii 2. Mananca mai putin 3. Bea multa apa 4. Dormi mai mult. Sa incepem cu apa, si cum poate sa te ajute sa arzi grasimea. In primul rand, daca bei un pahar cu apa inainte de masa, o sa mananci mai putin, pentru ca stomacul se umple. O estimare arata ca doar daca bei un pahar de apa inainte de fiecare masa, poti sa slabesti pana la 10 kg intr-un an. E un mod foarte usor de a slabi, scrie Hunk Body.
Ti-ai sucit glezna cand ai cazut pe gheata? Pune-ti comprese cu frunze de varza. Daca ai avut ghinionul sa aluneci si sa te lovesti, iata cum poti sa-ti tratezi in mod natural luxatia, contuzia sau vanataile. Pune comprese reci, apoi bandajeaza zona ranita; Incalzeste putin lapte, umezeste o compresa sterila cu el si aplic-o pe zona afectata. Se tine pana se raceste laptele; Masaj cu ulei de levantica; Frunzele de varza te scapa aproape imediat de umflaturi si de durere. Pune-le seara pe partea corpului luxata si indeparteaza-le dimineata, scrie Libertatea.
Antioxidantii in exces, periculosi. Persoanele care consuma frecvent alimente cu calitati antioxidante si, in plus, iau si suplimente vitaminice risca sa rupa echilibrul care asigura o sanatate de fier si sa obtina un efect contrar, atrag atentia medicii. Din categoria antioxidantilor fac parte vitaminele, mai ales A, C, D si E, polifenolii, enzimele si chiar si mineralele, de tipul zincului si seleniului. Printre simptomele supradozarii acestor nutrienti se numara insomnia, nervozitatea, durerile de cap, scrie Adevarul.