Sari direct la conținut

Ciucă dă detalii din cartea pentru care PNL plătește de la bugetul de stat o campanie de promovare de 4 milioane de euro, ironizată de producătorii „Moromeții 3”

HotNews.ro
Ciucă dă detalii din cartea pentru care PNL plătește de la bugetul de stat o campanie de promovare de 4 milioane de euro, ironizată de producătorii „Moromeții 3”
Nicolae Ciucă Foto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus, cu privire la cartea sa, pentru care PNL plătește 4 milioane de euro pentru promovare, că nimeni nu ar trebui să se aștepte la un bestseller. Cartea este o autobiografie și va fi lansată la începutul lunii septembrie, a anunțat Nicolae Ciucă. 

Întrebat, luni seară, la Antena 3, cum se va numi cartea sa, Nicolae Ciucă a răspuns: „În slujba ţării”, scrie News.ro. 

„Am scris această carte ca un exerciţiu de transparenţă şi dialog cu cetăţenii. Am văzut comentariile, nu mă deranjează criticile… Am acceptat să intrăm în viaţa politică, atunci trebuie să le acceptăm pe toate cele, şi pe cele bune şi pe cele mai puţin bune”, a afirmat Nicolae Ciucă, la Antena 3.

Nicolae Ciucă, despre cartea pe care o lansează: „Nu vreau să se aștepte cineva la un bestseller”

Ciucă a explicat că prima parte a cărţii se referă la copilăria sa, până la liceul militar, apoi urmează o parte dedicată carierei sale profesionale.

„Este autobiografică, nu vreau să se aştepte cineva la un bestseller, este, aşa cum am spus, o poveste a vieţii mele şi are un capitol, ultimul capitol despre cum văd eu România în următorii ani. Este un program stilizat”, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

El a spus că va lansa cartea la începutul lunii septembrie.

Campania de promovare a cărții lui Ciucă, ironizată de producătorii filmului „Moromeții 3”

Campania de promovare a filmului „Moromeții 3”, regizat de Stere Gulea și produs de Tudor Giurgiu, va parodia campania de marketing de 4 milioane de euro realizată de PNL pentru cartea lui Nicolae Ciucă. Producătorii au postat, luni, pe Facebook, cum vor arăta panourile.

Într-o investigație publicată recent de site-ul de investigație Snoop, jurnaliștii au dezvăluit, pe baza datelor oficiale de la PNL, că partidul a alocat 4 milioane de euro din banii primiți de a buget pentru a promova cartea scrisă de Nicolae Ciucă.

Din acești bani, au fost cheltuiți deja, a spus PNL, 2 milioane de euro în perioada mai-iulie.

INTERVIURILE HotNews.ro