Sari direct la conținut

Cum profită Gigi Becali de realegerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: „Am câștigat și eu vreo câteva zeci de milioane”

HotNews.ro
Cum profită Gigi Becali de realegerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: „Am câștigat și eu vreo câteva zeci de milioane”
George Becali, the owner of the Romanian soccer team FCSB, speaks to the journalists gathered in front of his palace in Bucharest. George Becali, FCSB soccer team owner, press conference, Bucharest, Romania - 24 Jul 2023,Image: 794064946, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia

​Omul de afaceri l-a reevaluat pe Nicușor Dan după ce acesta a câștigat un nou mandat de primar al Bucureștiului. Și spune că deși a ținut cu fina sa, Gabriela Firea, i-a cerut scuze lui Nicușor Dan după ce a văzut un interviu cu acesta, scrie Digisport.

”Știi de ce a câștigat el Primăria (n.r.- alegerile la Primăria Generală)? Eu tot îl criticam și-l vorbeam de rău, dar l-am văzut la un interviu, împreună cu soția lui și cu copiii. Atunci, la prima intervenție publică, mi-am cerut scuze. Mi-a plăcut familia lui. Am zis că nu ai cum să-l mai critici pe omul ăsta. 

Știi cu ce a mai câștigat? Mafie imobiliară (n.r.- a luptat contra mafiei imobiliare), n-a dat voie să se construiască deloc în București și să fie parcuri. Apoi, a doua zi după alegeri…

Bine, țineam cu Gabriela Firea, e fina mea. Dar din punct de vedere economic, am câștigat și eu vreo câteva zeci de milioane. A doua zi (n.r.- după alegeri), au venit vreo 5 să cumpere teren. Patru ani de zile nu mai am treabă”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Citește și cum Gigi Becali a contribuit la suma de 9 milioane de euro cheltuită de PSD-PNL la alegeri, dar nu pierde niciun leu

INTERVIURILE HotNews.ro