Sari direct la conținut

Faze tari: Un bebeluş a fost născut din trei părinţi; „O bibliotecă de mărimea unui bloc”. Ideea unui artist care unește comunități; Un bărbat a mers în spațiu, iar fratele lui geamăn a rămas pe Terra. Ce au descoperit oamenii de știință de la NASA când au studiat schimbările din corpurile lor

HotNews.ro
faze tari, Foto: Colaj foto
faze tari, Foto: Colaj foto

Un bebeluş a fost născut din trei părinţi. Un băieţel conceput cu ajutorul unei tehnici de reproducere asistată ce presupune trei părinţi s-a născut în Grecia şi, deşi medicii spun că „scriu istorie”, unii experţi sunt de părere că procedura pune probleme etice, potrivit BBC, citat de Mediafax. Bebeluşul, care a avut la naştere 2,9 kilograme, a venit pe lume marţi, într-un spital din Grecia, şi atât acesta, cât şi mama, o femeie în vârstă de 32 de ani, se simt bine. Mama urmase în prealabil patru sesiuni de fertilizare in vitro, scrie Descopera.

„O bibliotecă de mărimea unui bloc”. Ideea unui artist care unește comunități. n timp ce mulți artiști stradali aleg să creeze artă pe clădirile sau pe trenurile abandonate, Jean a ales să facă ceva diferit cu talentul său. Bărbatul realizează adevărate opere de artă pe pereții clădirilor în care trăiesc anumite comunități pe care vrea să le unească. Majoritatea operelor sale ilustrează cărți sau biblioteci imense. „Cred că oamenii sunt mult mai fericiți atunci când văd zâmbete peste tot. Însă nu simt că această idee ar fi completă, mi se pare mult prea simplă”, spune Jean, potrivit Stirile ProTv.

Un bărbat a mers în spațiu, iar fratele lui geamăn a rămas pe Terra. Ce au descoperit oamenii de știință de la NASA când au studiat schimbările din corpurile lor. Agenția spațială americană (NASA) a făcut publice joi concluziile unui studiu realizat timp de un an pe astronauți gemeni. Unul dintre frați, Scott Kelly, a fost trimis în spațiu, iar celălalt, Mark Kelly, a rămas pe Pământ. Reacțiile corpurilor lor au fost comparate de oamenii de știință care consideră rezultatele ca fiind foarte importante pentru viitoarele călătorii interplanetare. Rezultatele cercetării le oferă oamenilor de știință mai multe informații despre consecințele pe care le au călătoriile în spațiu asupra oamenilor, potrivit Libertatea.

Poftiţi în spitalul ursuleţilor de pluş. Zarvă mare şi forfotă de nedescris pe holurile spitalului din Dresda, Germania! Zeci de micuţi cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, îmbrăcaţi cu halate şi cu măşti chirurgicale pe faţă, alergau dintr-o parte în alta cu pacienţi pufoşi în braţe. Şi asta pentru că timp de trei zile, Spitalul Universitar s-a transformat într-o unitate medicală specializată în tratarea jucăriilor pufoase stricate. Aceasta este cea de 16-a ediţie a ”porţilor deschise” de la Spitalul Universitar Gustav Carus din Dresda la care participă sute de elevi de 6 şi până la 10 ani, potrivit Click.

Localnicii dintr-un orășel american au fost atacați de curcani. O ceată de curcani sălbatici a băgat în sperieţi un cartier din orăşelul american Cambridge. Păsările au ciupit de picioare o femeie însărcinată care nu a avut cu ce să se apere. Alţi localnici mai prevăzători îşi iau cu ei umbrelele de ploaie, chiar dacă nu plouă, de teamă că se vor întâlni pe drum cu înaripatele agresive. La nevoie, se apără cu lopeţile de curăţat zăpada. Cei atacaţi de păsări au cerut consiliului local să ia măsuri, dar fără rezultat deocamdată, potrivit Stirile ProTv.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro