Sari direct la conținut

Perchezitii in Constanta, Bucuresti, Ilfov si Sibiu, pentru prinderea membrilor clanului Nuredin Beinur

HotNews.ro

Politistii si procurorii fac, marti, 19 perchezitii in Bucuresti si judetele Constanta, Ilfov si Sibiu, pentru prinderea membrilor clanului „Nuredin”, suspectati de santaj, abuz in serviciu, evaziune fiscala, delapidare si ultraj contra bunelor moravuri, relateaza Mediafax.

Parchetul instantei supreme a anuntat ca procurori ai Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica, impreuna cu politisti de la investigatii criminale si sprijiniti de ofiteri ai SRI, desfasoara simultan 19 perchezitii domiciliare in Constanta, Mangalia, Ilfov, Bucuresti si Sibiu.

Actiunea ii vizeaza pe membrii clanului „Nuredin”, suspectati de santaj, abuz in serviciu, evaziune fiscala, delapidare, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Comisarul sef Cristinel Netoi, adjunctul Politiei Neptun, si subcomisarul Gabriela Iacob, seful Biroului Politiei Rutiere Mangalia, sunt audiati de procurori in ancheta care-l priveste pe Beinur Nuredin, afirma Ziua de Constanta.

Cei doi oameni ai legii au fost dusi, in aceasta dimineata, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru audieri, fiind suspectati, potrivit unor informatii neoficiale, de abuz in serviciu si favorizarea infractorului.

Tot Ziarul de Constanta spune, citand surse apropiate cazului, ca printre persoanele ridicate in vederea audierilor s-ar afla si Nuredin Beinur.

In urma perchezitiilor, 16 persoane vor fi duse pentru audieri la sediul IGPR si ulterior la sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, au precizat reprezentantii Politiei Romane intr-un comunicat de presa.

Autoritatile il cauta si pe presupusul lider al gruparii, Nuredin Beinur, pe numele acestuia existand un mandat de aducere, au precizat sursele citate.

La actiune participa si politisti de la Institutul de Criminalistica, SIAS, Politia Capitalei si IPJ Sibiu, precum si ofiteri judiciari de la Directia Generala Anticoruptie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro