Sari direct la conținut

Premiera oficiala a spectacolului C.E.O./ Directorul executiv, la Teatrul de Comedie

HotNews.ro
C.E.O. / DIRECTORUL EXECUTIV, Foto: Teatrul de Comedie
C.E.O. / DIRECTORUL EXECUTIV, Foto: Teatrul de Comedie

Premiera oficiala a spectacolului „C.E.O./ Directorul executiv”, de Stig Larsson, in regia lui Vladimir Anton, va avea loc pe 21 mai, la Sala noua a Teatrului de Comedie, incepand cu ora 18.30, anunta institutia teatrala. Din distributie fac parte Claudiu Istodor, Mirela Oprisor, Andi Vasluianu, Smaranda Caragea, Cezar Grumazescu / Alex Bogdan. Scenografia este semnata de Tudor Prodan.

Spectacolul face parte din programul „NOI la Sala NOUA”, iar Vladimir Anton este castigatorul concursului COMEDIA TINE LA TINEri in anul 2007.

Inainte de inceperea spectacolului in foaierul Salii noi, vor fi anuntati finalistii concursului COMEDIA TINE LA TINEri editia 2015, decisi de un juriu format din Ileana Lucaciu, Puiu Antemir si Vlad Cristache. Castigatorii vor fi desemnati in urma sustinerii proiectelor finaliste in fata consiliului artistic al teatrului.

C.E.O. – Directorul Executiv

– premiera pe tara –

de Stig Larsson

traducerea Carmen Vioreanu

Sven – Claudiu Istodor

Anna – Mirela Oprisor

Hans – Andi Vasluianu

Lena – Smaranda Caragea

Tage – Cezar Grumazescu / Alex Bogdan

regia Vladimir Anton

scenografia Tudor Prodan

asistent regie Ana Teodorescu

C.E.O. de Stig Larsson, regia Vladimir Anton este un spectacol care are in prim plan vizita surpriza pe care directorul executiv (Claudiu Istodor) al unei mari companii din Suedia o face la domiciliul angajatului sau (Andi Vasluianu). Avand ca regula de aur „Apropie-te de oameni”, C.E.O.-ul face vizite tuturor angajatilor, pentru a ii cunoaste mai bine si pentru a dizolva ruptura produsa in societate intre cei ce conduc si cei ce muncesc.

„Doi oameni obisnuiti care locuiesc intr-un apartament obisnuit din Suedia, de la noi sau de oriunde, primesc intr-o seara o vizita neobisnuita. Sub pretext ca vrea sa-i cunoasca, in lumea lor banala descinde un C.E.O. Pretinde ca ar fi interesat sa afle cum traiesc angajatii lui, sa se apropie de ei, sa descopere cine sunt cu adevarat.

Jocul-experiment in care se lanseaza cele cinci personaje ale piesei, deopotriva periculos si incitant, se dezvolta intr-o comedie, cand poetica, cand ironic-absurda, asa cum – vrem, nu vrem – arata comedia vietii noastre.

Impreuna cu echipa de actori si cu scenograful Tudor Prodan ne-am propus sa construim un spectacol despre fragilitatea granitei interioare dintre iluzie si realitate, despre contrastul fluid, mereu contradictoriu intre ceea ce ar reprezenta ambalajul standard si ceea ce ar fi miezul existentei unor oameni obisnuiti. Care miez, daca avem curajul sa privim mai des in noi insine, are sansa sa devina unul absolut ne-obisnuit.” – Vladimir Anton

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro