Sari direct la conținut

VIDEO Reacție agresivă a consilierului deputatului PSD Laura Moagher în fața unui polițist care îi cere să se legitimeze: "Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine. Aștept pe unul să-mi bage gaze, în p… mea" – UPDATE

HotNews.ro
VIDEO Reacție agresivă a consilierului deputatului PSD Laura Moagher în fața unui polițist care îi cere să se legitimeze: "Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine. Aștept pe unul să-mi bage gaze, în p… mea" – UPDATE

Lucian Rădulescu, consilierul deputatului PSD Laura Moagher, înjură şi amenință un echipaj de poliţie care îi ceruse documentele pentru că oprise într-un loc nepermis, pe un drum din Prahova. Imaginile au fost postate pe Facebook de polițistul Marian Godină, care comentează: „Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine”. Poliția Prahova a anunțat că ulterior acestui incident consilierul a mers la sediul poliției, unde a continuat scandalul.

În imaginile postate pe Facebook de Marian Godină se poate vedea cum Lucian Rădulescu, căruia un echipaj de poliție îi cere documentele pentru că oprise pe marginea drumului, într-o zonă unde staționarea este interzisă, are o reacție nervoasă și devine recalcitrant.

„Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine. Hai să-ți arăt ceva (…) Vino încoa. Ia colea. Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Deci jur… fii atent ce spun aici, fă ce vrei tu. Hai, dă-i drumul și dă amendă”, îi spune polițistului Lucian Rădulescu, după ce ia din mașină o legitimație și i-o aruncă în mână.

„Aveți un indicator acolo cu oprire interzisă, domnule Rădulescu. Ce să-mi arătați?”, reușește să îi spună polițistul.

„Aștept pe unul să-mi bage gaze, în p… mea, nu mai te lua de mine. Du-te-n p…”, îi mai spune Rădulescu agentului, în timp ce urcă la volanul autoturismului său BMW și pleacă în trombă.

Incidentul a avut loc în comuna Păulești din județul Prahova.

„România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, comentează polițistul Marian Godină.

Poliția Prahova: Consilierul a mers ulterior la sediul Poliției, unde a continuat scandalul

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, citați de Mediafax, ulterior incidentului, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a mers cu mașina la sediul Postului de Poliție, unde a continuat scandalul. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Polițiștii l-au amendat cu 2.875 de lei, pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor. În plus, i-a fost reținut permisul de conducere, adaugă sursa citată.

Deputatul la cabinetul căruia lucrează consilierul: Am decis să închei orice colaborare cu el

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a confirmat că Lucian Rădulescu lucra la cabinetul său parlamentar și a precizat că a întrerupt colaborarea cu acesta, începând de miercuri.

„Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților. Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile”, a scris Laura Moagher pe Facebook.

Ea spune că acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat.

„Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi”, adaugă deputatul PSD.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro