Sari direct la conținut

Antena 1, o nouă lovitură pentru PRO TV în războiul cu Chefii la cuțite. Sorin Bontea e vizat direct

HotNews.ro
Chefi la cuțite, Foto: Antena 1
Chefi la cuțite, Foto: Antena 1

Antena Group a deschis joia trecută un nou proces cu principala televiziune concurentă, dar și cu unul dintre foștii „chefi la cuțite”, Sorin Bontea, scrie PaginadeMedia. Între timp, Antena a pierdut, în prima instanță, unul dintre procese.

Șirul proceselor dintre Antena Group și foștii chefi la cuțite, concediați în toamna anului trecut, continuă cu o nouă chemare în judecată, scrie Pagina de Media. Antena Group a decis să depună joi, 23 mai, o nou acțiune în instanță prin care cere anularea contractului dintre chef Sorin Bontea și PRO TV, în condițiile în care cei trei bucătari – Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu – au fost anunțați ca viitorii jurați de la Masterchef.

Acţiunea depusă în instanţă are ca obiect „drept de autor şi drepturi conexe, constatarea nulităţii absolute a contractului”. Până la acest moment, nu a fost stabilită nicio dată pentru acest proces, scrie sursa citată.

Antena 1 a decis să-i concedieze pe cei trei chefi în toamna anului trecut pentru că aceștia au refuzat să participe la filmările noului sezon „Chefi la cuțite”.

În urma acestui refuz, Antena 1 a inițiat ulterior mai multe procese contra chefilor. În urma deciziei instanței în favoarea PRO TV, Antena Group va trebui să plătească cheltuieli de judecată: 11.840 de lei (în jur de 2.400 de euro) către Pro TV, 17.750 de lei (în jur de 3.500 de euro) către Sorin Bontea.

Citește șiAntena Group pierde primul proces cu PRO TV și chef Sorin Bontea. Câți bani are de plătit

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro