Sari direct la conținut

Percheziții la sediul Ambulanței Prahova. Suspiciuni de împrumuturi CAR în baza unor adeverinţe de salariat falsificate

HotNews.ro
Ambulanta, Foto: Serviciul de Ambulanta Judetean
Ambulanta, Foto: Serviciul de Ambulanta Judetean

Procurorii efectuează miercuri șapte percheziții la sediul unor persoane fizice, la sediul unei instituţii publice şi la sediul unei instituţii financiare din Ploiești. Potrivit unor surse judiciare ciate de Agerpres, percheziţii au loc la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

„La data de 29 mai, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice pun în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Prahova, la adresele unor persoane fizice, la sediul unei instituţii publice şi la sediul unei instituţii financiare, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri şi uz de fals”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Conform sursei citate, în perioada 2022 – 2023, persoanele bănuite ar fi solicitat şi obţinut mai multe împrumuturi de la un CAR, folosind înscrisuri care conţineau date nereale privind condiţiile necesare obţinerii acestora şi adeverinţe de salariat falsificate.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că percheziţii au loc la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Prejudiciul estimat până la acest moment este de 50.000 de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro