Sari direct la conținut

Cine este principalul suspect pentru uciderea Raisei, fetița de doi ani din Dolj găsită moartă pe un câmp

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Un adolescent în vârstă de 15 ani, înrudit cu fetița din Dolj găsită moartă pe un câmp, a fost ridicat miercuri de către polițiști, fiind principalul suspect pentru uciderea copilului de doi ani și cinci luni, potrivit unor surse citate de Digi24.

Raisa, o fetiţă de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta din Dolj, care a dispărut luni de acasă, a fost găsită marți moartă pe un câmp aflat la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor.

Pe lângă tânărul de 15 ani, a fost ridicat și dus la audieri și tatăl acestuia, care este acuzat că a știut de crimă și a ascuns faptele fiului.

Potrivit datelor din anchetă, citate de Digi24, fetița a fost omorâtă chiar în casa în care locuia, iar apoi băiatul a dus cadavrul pe câmpul pe care a fost descoperit de către anchetatori.

Procurorii au schimbat încadrarea juridică din ucidere din culpă în omor după ce necropsia a arătat că fata a suferit o moarte violentă.

Autoritățile au anunțat marți că trupul fetiţei a fost găsit după aproape 24 de ore de căutări la care au participat peste 100 de persoane – poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari.

„Din nefericire, copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetaţie deasă. În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Dispariţia fetiţei a fost sesizată luni, la ora 12:30, poliţiştilor Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta de către un bărbat, din comuna Breasta, vecin al familiei minorei, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Poliţiştii au continuat şi pe timpul nopţii căutările, fiind folosite dispozitive de termoviziune şi un elicopter al MAI.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro