​​Miliardarul și-a schimbat deja funcția la Tesla în „Technoking”, iar acum spune că lucrează pentru Serviciul Secret, relatează Insider.

Elon Musk, agent secret?Foto: Pinterest

La începutul lui ianuarie a donat 990 de dolari Comitetului Național Republican și și-a declarat locul de muncă ca „agent special” la Serviciul Secret, conform documentelor de la Comisia Electorală Federală.

Nu există vreo dovadă că Musk are legături cu Servicul Secret al SUA. În donații făcute între 2018-2020, el și-a declarat angajatorul ca fiind compania aerospațială SpaceX, cu excepția uneia la care a precizat Tesla ca angajator. El este CEO la ambele companii.

Tesla și SpaceX nu au răspuns la solicitările pentru comentarii de la Insider.

În înregistrările de la Comisia Electorală Federală (CEF) Musk și-a declarat reședința la Little Elm, un oraș din zona metropolitană Dallas. El a fost o forță motrice în migrația tech de la Silicon Valley spre statul „stelei singuratice” și a spus că încearcă să formeze un oraș nou, numit Starbase, lângă instalațiile de lansare din Texas ale lui SpaceX.

Musk a mai donat anterior și pentru democrați, și pentru republicani. A donat pentru campaniile prezidențiale ale fostei secretar de stat Hillary Clinton, fostului președinte Barack Obama și fostului președinte George W. Bush, arată înregistrările CEF. A mai făcut 14 donații de $2.800 fiecare pe 2 noiembrie pentru senatori din ambele partide mari.

REFERINȚĂ: