Sari direct la conținut

Fosta rivală republicană a lui Trump, Nikki Haley, anunță că va vota pentru el: „Biden este un dezastru”

HotNews.ro
Nikki Haley a fost ambasadoarea Statelor Unite pe langa ONU in timpul mandatului lui Donald Trump, Foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia
Nikki Haley a fost ambasadoarea Statelor Unite pe langa ONU in timpul mandatului lui Donald Trump, Foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Fosta candidată republicană la Casa Albă Nikki Haley, o critică vehementă a lui Donald Trump în trecut, a anunțat miercuri că va vota pentru el la alegerile prezidențiale din noiembrie, potrivit AFP.

„Îmi plasez prioritățile pe un președinte care ne va susține aliații și îi va trage la răspundere pe inamicii noștri, care va securiza granița – fără alte scuze -, un președinte care va susține capitalismul și libertatea”, a declarat ea în timpul unei apariții la un think tank conservator.

„Trump nu a fost perfect în aceste probleme. Am clarificat acest lucru de multe ori”, a adăugat ea.

Însă președintele democrat Joe „Biden este un dezastru. Așa că voi vota pentru Trump”, a spus ea.

Apreciată de mulți alegători republicani moderați și independenți, fosta ambasadoare a lui Donald Trump la ONU a lansat totuși un avertisment.

Fostul președinte ar trebui „să se adreseze milioanelor de oameni care m-au votat și continuă să mă susțină, și să nu presupună că aceștia se vor pune în spatele lui”, a spus ea.

Acest anunț ar putea reface jocurile între candidații la vicepreședinție în tabăra republicană, chiar dacă Trump a dat recent asigurări că Nikki Haley nu se numără printre cei pe care îi ia în considerare pentru acest post.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro