Sari direct la conținut

„Regele paparazzi” îl acuză pe Gerard Depardieu că l-a bătut / „Cu o agilitate surprinzătoare”, remarcă un martor la incident

HotNews.ro
Actorul Gerard Depardieu, Foto: Bruno Murialdo / Zuma Press / Profimedia
Actorul Gerard Depardieu, Foto: Bruno Murialdo / Zuma Press / Profimedia

Rino Barillari, supranumit „regele paparazzi”, îl acuză pe actorul francez Gerard Depardieu că l-a agresat în centrul Romei după ce i-a făcut mai multe fotografii lui și partenerei sale la un restaurant faimos, relatează Reuters.

Barillari, în vârstă de 79 de ani, a spus presei italiene că a mers marți la „Harry’s Bar” de pe Via Veneto după ce a auzit că Depardieu ia prânzul acolo alături de mai mulți prieteni ai săi. Fotograful spune că i-a făcut mai multe fotografii lui Depardieu, dar că s-a retras în stradă după ce anturajul actorului i-a cerut în mod repetat să plece.

Italianul mai spune că partenera lui Depardieu, Magda Vavrusova, l-a urmat afară pentru a-l certa și că actorul a urmat-o la scurt timp după și că l-a lovit cu pumnul de 3 ori, lăsându-l cu o lacerație la cap care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„L-am reclamat pe Depardieu, un bătăuș [la poliție]. El nu poate să creadă că poate scăpa cu asta”, a declarat Barillari pentru ziarul Il Messaggero. Poliția din Roma a confirmat că investighează incidentul.

Gerard Depardieu spune că a căzut pe paparazzo după ce a alunecat

Relatarea lui Barillari diferă semnificativ de cea oferită de Depardieu și Vavrusova, care spun că paparazzo a pus mâna pe ei și i-a împins.

„Fotograful m-a împins după ce și-a pus mâna pe trunchiul și pieptul meu”, a declarat Vavrusova într-un comunicat remis de avocatul ei. Acesta spune că clienta ei l-a reclamat pe Barilllari la poliție.

„Confruntat cu violența situației, Gerard Depardieu, care a intervenit între paparazzo și partenera lui, a alunecat și a căzut pe el”, afirmă avocatul.

Într-un interviu acordat La Repubblica, Depardieu a dat vina pentru incident pe Barillari.

„El a început să împingă, el o împingea și pe Magda și (…) eu mi-am pierdut complet echilibrul și am căzut”, a spus actorul.

Un martor, impresionat de „agilitatea” actorului francez

Însă Gianni Riotta, un cunoscut jurnalist italian care a fost martor al incidentului, spune că această versiune a evenimentelor prezentată de Depardieu este o ficțiune.

„E o minciună sfruntată. El l-a luat la pumni pe Barillari”, a declarat el pentru Reuters, adăugând că a declarat deja la poliție ce a văzut.

„L-am văzut pe Depardieu fugind afară din restaurant către fotograf cu o agilitate surprinzătoare și apoi lovindu-l cu pumnii”, a relatat Rotta, adăugând că Barillari a „sângerat puternic” după atac.

Depardieu, unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi ai ultimelor decenii, a fost implicat în mai multe scandaluri publice în ultimii ani, printre care și numeroase acuzații de agresiune sexuală și viol care i-au pătat reputația.

El urmează să fie judecat la Paris în luna octombrie pentru presupusa agresare sexuală a două femei în timpul unor filmări ce au avut loc în 2021. El a negat toate acuzațiile la adresa sa.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro