Sari direct la conținut

Un deputat USR relatează că Iordache are o nouă explicație privind gestul obscen: ”A fost un spasm. Nu am de ce să-mi cer scuze”

HotNews.ro
Un deputat USR relatează că Iordache are o nouă explicație privind gestul obscen: ”A fost un spasm. Nu am de ce să-mi cer scuze”

Deputatul USR Iulian Bulai spune că, în ședința Biroului Permanent, Florin Iordache a susținut că nu are de ce să-și ceară scuze pentru gestul obscen din plenul Camerei Deputaților, pentru că nu a făcut nimic, ci a fost doar ”un spasm”. Explicația halucinantă vine după ce vicepreședintele Camerei Deputaților le-a spus ieri unor reporteri care i-au atras atenția că există imagini care arată clar gestul său că e doar un ”punct de vedere”.

”Azi în ședința de Biroul Permanent:

Eu: Domnule Iordache, ar trebui că la următoarea ședința de plen să vă cereți scuze pentru gestul dumneavoastră!

El: A fost un spasm. Nu a fost o insultă la adresa colegilor. Nu am făcut nimic greșit. Nu am de ce să îmi cer scuze!”

Acestaeste diaolgul pe care l-a redat deputatul USR, pe pagina sa de Facebook.

Iulian Bulai mai comentează ironic că ”nenea nu poate să își controleze mâinile”, completând că gestul lui Iordache a fost o insultă nu doar la adresa opoziției, ci la adresa tuturor românilor.

Pe site-ul Camerei Deputaților nu a fost publicată încă stenograma ședinței Biroului Permanent respectiv, figurând doar transcriptul ședinței care a avut loc dimineață, înaintea plenului.

Deputatul PSD Florin Iordache, președinte al comisiei speciale pentru legile justiției, a afirmat pe un ton ridicat de la microfonul din plenul Camerei Deputaților că cei de la PSD vor „merge mai departe” cu modificările din justiție, indiferent ce spune Comisia Europeană. De asemenea, acesta a arătat spre Opoziție degetul mijlociu al ambelor mâini.

Întrebat ulterior de jurnaliști despre gestul obsecen pe care l-a făcut, Iordache a spus, inițial, că li s-a părut, după care, la întrebările insistente, el a replicat: „Așa, bun, am … cu mâinile ridicate, bun, care e problema?”.

În momentul în care jurnaliștii i-au spus că au imagini în care se poate vedea cum face acel gest, Florin Iordache a răspuns: „Eeee, bun… e un punct de vedere”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro