Sari direct la conținut

​Utile: 5 cele mai nocive expresii intr-o relatie; Cum sa faci ca iOS 9 sa nu-ti consume toate datele mobile; Persoanele inalte sunt mai predispuse la cancer

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Dieta celor trei „Nu”. Acest tip de regim este unul revolutionar si a fost inventat de un inginer care a slabit 20 de kilograme datorita programului urmat. Principiul dupa care s-a ghidat in timpul dietei a fost unul simplu: fara dulciuri, fara gustari intre mese si fara felul doi. Reinhard Engels, in colaborare cu nutritionistul Ben Kallen sunt autorii cartii „Dieta Nu”, in care primul vorbeste despre programul de mese inventat de el, in urma caruia a slabit 20 de kilograme, iar cel de-al doilea ofera sfaturi de specialitate sistemul lui Engels. Conform acestuia, zilnic trebuie sa ai trei mese. De asemenea, nu ai voie sa mananci alimente bogate in zaharuri, nu trebuie sa ai gustari intre mese si felul doi, adica nu trebuie sa mananci decat un singur fel de mancare, la o masa, noteaza Unica.ro.

Trucuri pentru dulceturi si muraturi: cum conservi legumele. Exista mai multe modalitati de a conserva legumele pentru iarna. Cea mai raspandita si utilizata metoda este murarea lor. Acest proces se poate face fie in solutie de otet, fie in saramura. Afla cum se procedeaza si care metoda este mai sanatoasa. Legumele nu trebuie inghesuite, fiindca au nevoie sa respire. Alege cu grija condimentele: usturoiul, hreanul, boabele de mustar, foile de dafin, mararul (seminte, tulpini si flori), frunzele de telina. Pe langa faptul ca dau gust, au si un rol antibacterian si sunt sanatoase. Procesul de murare se poate face deci fie prin prezenta acidului acetic (otet), adaugat in solutii, fie prin acidul lactic, obtinut prin fermentatie naturala in saramura. Fermentatia in otet este mai rapida, cea in saramura este mai lunga, informeaza Libertatea.ro.

5 cele mai nocive expresii intr-o relatie. Ai nevoie de multa pricepere pentru a stii cum sa treci peste o cearta sau o discutie in contradictoriu cu partenerul de viata. E usor sa ii spui „exagerezi” cand se plange de ceva, dar nu e deloc o idee buna. Iata 5 lucruri pe care nu trebuie sa le spui niciodata intr-o cearta. Nu toata lumea stie ce sa spuna si ce sa nu spuna cand se cearta cu partenerul sau partenera de viata. Vestea buna e ca nu e deloc greu sa inveti cateva reguli de baza, astfel incat sa eviti o cearta-monstru, care sa afecteze serios relatia. Iata cateva propozitii care trebuie sa iti lipseasca din vocabular in astfel de momente. Continuarea in Click.ro.

Cum sa faci ca iOS 9 sa nu-ti consume toate datele mobile. Odata cu iOS 9, cei de la Apple au introdus o functie prin care datele mobile intervin atunci cand semnalul Wi-Fi este slab. Astfel, se pierd o multime de megabiti fara sa-ti dai seama, mai ales daca te afli in zone in care Wi-Fi-ul nu foarte puternic. Datele mobile au ajuns sa conteze pentru noi mai mult decat numarul de sms-uri sau de minute incluse in oferta operatorului de telecomunicatii. Din cauza acestei functii, de care nu am stiut pana acum, am pierdut 200 mb in doar doua zile, in conditiile in care am utilizat doar retelele Wi-Fi. Aceasta optiune functioneaza chiar daca ai datele celulare dezactivate, asa ca singurul mod prin care poti salva datele este sa opresti functia Asistenta Wi-Fi, scrie Playtech.ro.

Persoanele inalte sunt mai predispuse la cancer. Oamenii de stiinta au calculat care este raportul dintre inaltime si riscul de imbolnavire cu aceasta crunta afectiune si au stabilit ca incidenta creste, cu fiecare 10 centimetri, cu 18 la suta la femei si 11 la suta la barbati. Asadar, cu cat o persoana este mai inalta, cu atat riscul de a face cancer este mai mare. Si, in functie de tipul de cancer, riscul creste si mai mult. Astfel, in cazul cancerului la san, specialistii au ajuns la concluzia ca procentul de imbolnavire la femei creste cu 20 la suta, la fiecare 10 centimetri. Melanomul malign, de asemenea, ridica incidenta imbolnavirii cu pana la 30 la suta, cu fiecare 10 centimetri, atat la femei, cat si la barbati, arata studiul realizat de Institutul Karolinska din Stockholm, informeaza Unica.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro