Sari direct la conținut

Utile: Barbatii se gandesc la sex de 5.000 de ori pe an. Vezi de cate ori fac sex; Energizantul cu votca, mai periculos decat alcoolul necombinat; Cum ne afecteaza ciuperca piciorului; Primavara, rezistenta organismului scade. Cum poti preveni aparitia racelilor

HotNews.ro
Utile, Foto: Colaj foto
Utile, Foto: Colaj foto

Barbatii se gandesc la sex de 5.000 de ori pe an. Vezi de cate ori fac sex. Un barbat se gandeste la sex de 13 ori pe zi, ceea ce inseamna ca intr-un an subiectul ii infierbanta mintea de 4.745 de ori. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de OnePoll, o companie care realizeaza cercetari de piata, informeaza The Telegraph. Potrivit cercetarii, o treime dintre barbati admit ca sexul este primul lucru care le vine in cap atunci cand se trezesc dimineata. La polul opus se afla femeile, care se gandesc la sex de cinci ori pe zi, iar pe parcursul unui an de 1.825 de ori. Desi se gandesc atat de mult la sex nu inseamna ca barbatii au si o viata sexuala activa releva cercetarea. In medie, ei au doua raporturi sexuale si jumatate pe an, ceea ce inseamna 104 contacte sexuale anual, scrie Gandul.

Energizantul cu votca, mai periculos decat alcoolul necombinat. Organismul stie cat bei si trimite semnale clare de oboseala atunci cand ai intrecut limitele. Multi combat aceste semnale cu energizante combinate cu alcool, iar o cercetare recenta arata ca aceasta combinatie anuleaza semnalul „stop” pe care il da organismul, arata un articol de pe www.medicalnewstoday.com. Din momentul in care se trec limitele, rationamentul dispare si incep deciziile gresite ce pot avea efecte grave: urcarea la volan, consumul de alcool pana la coma etc. Psihologul Cecile Marczinski de la Universitatea de Nord din Kentucky a realizat un studiu care arata ca o bautura energizanta combinata cu votca ori alt tip de alcool indeparteaza urmele de oboseala si genereaza o stare de excitare de doua ori mai mare decat consumul de alcool simplu, anunta EVZ.

Cum ne afecteaza ciuperca piciorului. Cunoscuta si sub numele de „picior de atlet”, micoza produce iritatii si fisuri la nivelul pielii talpilor crescand riscul de suprainfectii. Ciuperca piciorului este cea mai frecventa forma de micoza si afecteaza mai ales adultii care poarta incaltaminte inchisa ce pastreza umiditatea. In lipsa tratamentului, micoza se poate extinde la unghii si poate duce la caderea acestora. Transpiratia excesiva favorizeaza inmultirea fungilor care ataca pielea. In unele cazuri, tulburarile circulatorii agraveaza acest tip de afectiuni. Micoza piciorului se poate localiza in spatiul dintre degete, mai ales intre degetele patru si cinci, adica intre degetul mic si urmatorul. Apar descuamatii, prurit, dar si fisuri ale tegumentelor, informeaza Adevarul.

Alzheimerul ar putea fi determinat mai devreme. Pentru prima oara in 27 de ani, definitia bolii Alzheimer este schimbata in noile ghiduri medicale pentru a reflecta dovezile concrete potrivit carora boala incepe sa distruga creierul cu ani inainte de primele simptome ale dementei. Institutul National pentru Imbatranire din SUA, impreuna cu Asociatia pentru Alzheimer vor publica noile directii joi, potrivit The New York Times. Boala este impartita in trei stadii: faza in care dementa s-a dezvoltat, o faza mediana cu usoare probleme dar care permit realizarea functiilor normale, si cea mai recent descoperita, faza in care nu exista niciun simptom evident, dar schimbarile incep sa se petreaca in creier. „Redefinim boala Alzheimer si o privim in alt fel decat a fost privita vreodata,” declara Creighton Phelps, directorul programului Alzheimer de la Institutul National pentru Imbatranire. „Cred ca vom incepe sa identificam boala mai devreme si mai devreme”, scrie Romania Libera.

Primavara, rezistenta organismului scade. Cum poti preveni aparitia racelilor. Desi suntem tentati sa credem ca in sezonul rece organismul este expus cel mai mult virozelor respiratorii, medicii afirma ca primavara organismul este mult mai sensibil in fata racelilor, din cauza fluctuatiilor de temperatura si a faptului ca sistemul imunitar este slabit. Printre simptomele virozelor respiratorii se numara congestia nazala, stranutul, tusea, durerile in gat, durerile usoare de cap, febra sau starile de oboseala. Potrivit studiilor de specialitate, fiecare adult raceste cel putin o data in fiecare primavara. Medicii sustin ca un sistem imunitar puternic contribuie la limitarea riscului de aparitie a infectiilor, reduce durata de evolutie a bolii si asigura recuperarea rapida, anunta Gandul.

Iata ce greseli faci atunci cand tii dieta! Cand incepi o dieta ai grija la ce greseli te expui ca sa nu iti sabotezi singura regimul! Afla ce trebuie sa eviti, pentru a avea rezultatele scontate! Te bazezi pe diete drastice Convinsa ca vrei sa slabesti 5 sau 10 kilograme rapid, alegi o dieta severa. Astfel, iti reduci consumul caloric zilnic la mai putin de 1,000 de calorii si, cu siguranta, kilogramele dispar. Dar, in momentul in care mananci atat de putine calorii zilnic, iti obligi metabolismul sa incetineasca. Odata cu terminarea dietei, vei avea un corp obisnuit sa arda mai putine calorii decat de obicei, ceea ce inseamna ca te vei ingrasa mai repede decat inainte. Sari peste micul dejun Eliminarea micului dejun poate sa ti se para cea mai simpla metoda de a reduce din consumul zilnic de calorii, dar singurul rezultat pe care il vei obtine este o foame de nestavilit, pe tot parcursul zilei. Acest lucru poate conduce la gustari neplanificate la birou sau la meniuri cu portii imense, la pranz sau seara, informeaza Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro