Sari direct la conținut

Utile: Bauta moderat, berea este mai buna decat orice medicament! Iata ce minuni face berea; Solutii impotriva alergiilor de primavara; Sucul usor de preparat care topeste grasimea si te scapa de kilogramele in plus intr-o saptamana

HotNews.ro
UTILE, Foto: Colaj foto
UTILE, Foto: Colaj foto

Solutii impotriva alergiilor de primavara. Sistemul nostru imunitar este pus la grea incercare in fiecare primavara, o data cu aparitia polenului si a altor factori care ne provoaca alergii. Fiind sezonul acestei afectiuni, iata cateva trucuri prin care puteti evita astfel de probleme. Aerul conditionat …Cu conditia sa aiba filtrele bine curatate! Acesta te poate ajuta sa stai fara probleme in casa. Daca simti nevoia sa deschizi fereastra pentru a se face putin mai rece in incapere, gandeste-te de doua ori. Cat stai tu in camera, poate cel mai bine ar fi sa dai drumul la aerul conditionat si sa uiti de aerul proaspat de primavara, care iti poate provoca alergii. Evita iesirile in aer liber. Doar daca ploua te poti bucura cu adevarat de aerul proaspat. Umezeala si aversele impiedica imprastierea polenului, potrivit site-ului prevention.com. Asadar, dupa ce norii s-au „razbunat”, poai iesi relaxata la o plimbare in parc. Atmosfera inca umeda va tine la distanta factorii alergeni care sunt transportati pe calea aerului ditrect in organismul tau, scrieUnica.ro.

Bauta moderat, berea este mai buna decat orice medicament! Iata ce minuni face berea! Te racoreste si te hidrateaza. Dar virtutile bauturii gulerate nu se opresc aici. Exista si beneficii mai putin cunoscute ale consumului moderat de bere, spun specialistii. De pilda, ajuta sistemul imunitar sa doboare agentii patogeni, reduce riscul aparitiei afectiunilor cardiovasculare si fortifica sistemul osos. Cu un continut semnificativ de vitamine din tip B, precum vitaminele B6 si B9, atunci cand este consumata cu moderatie de catre adulti sanatosi poate contribui la imbunatatirea raspunsul sistemului imunitar al acestora la entitati responsabile de transmiterea bolilor infectioase. Consumul moderat de bere ar putea reduce riscul aparitiei afectiunilor cardiovasculare. Acest fapt s-ar putea datora ingredientelor naturale din care este facuta berea si cantitatii mici de sodiu pe care o contine, fiind cunoscuta relatia dintre cresterea tensiunii arteriale si consumul de alimente cu un inalt continut de sare, anuntaLibertatea.

Fisticul este dusmanul bolilor cardiovasculare.In secolul nostru, unde stresul in care traim este suveran, infarctul de miocard si accidentele vasculare cerebrale fac cele mai multe victime. Fiind impresionati de efectele dramatice ale colesterolului „rau” asupra sanatatii, cercetatorii Universitatii Pennsylvania au realizat un studiu foarte original si placut pe un lot de voluntari Subiectii studiului urmau sa consume zilnic cate 50 g de fistic (cat incape in causul unei palme). Cercetatorii au constatat ca participantii la studiu au savurat timp de patru saptamani delicioasele fructe si nivelul colesterolului lor total s-a redus cu 6,7 %, iar al colesterolul „cel rau” s-a redus cu 11,6%. Cercetatorii sustin ca rezultatul studiului reprezinta un mare beneficiu pentru sanatate, deoarece fisticul a diminuat riscul de boli cardiovasculare cu 14%. In opinia specialistilor, fisticul este una dintre cele mai valoroase surse de steroli, substante renumite pentru puterea lor de a reduce absorbtia colesterolului. Deoarece 30 g de fistic contin 160 de calorii, specialistii recomanda ca fructul sa fie adaugat in salatele de cruditati, iar sosul cu care se asezoneaza aceste salate sa fie cat mai dietetic, informeazaClick.

Sucul usor de preparat care topeste grasimea si te scapa de kilogramele in plus intr-o saptamana. Cu un continut bogat de apa, rosiile sunt legumele ideale pentru o cura de slabire perfecta si sanatoasa. Mai mult, numai 100 de grame de rosii ofera organismului o jumatate din necesarul de vitamina C, de vitamina A care mareste riscul rezistenta in fata infectiilor, vitamine din complexul B, foarte bune pentru intarirea sistemului imunitar si vitamina E care limiteaza depunerea colesterolului. Foarte important, 100 de grame de rosii contin in total numai 35 de calorii. In plus, rosiile contin si salicilati, care ajuta sistemul circulator, prevenind aparitia bolilor de inima. Fiind foarte bogate si in antioxidanti, rosiile sunt excelente pentru mentinerea frumusetii pielii si pentru intarirea sistemului imunitar. In plus, licopenul din compozitia rosiilor este un excelent „ingredient” care lupta impotriva cancerului uterin, fiind si arma secreta impotriva aparitiei osteoporozei, scrieDoctorulZilei.ro.

Obiceiuri alimentare la care sa renunti pana in 30 de ani. Cand ajungi la 30 de ani, corpul tau incepe sa se schimbe, de aceea trebuie sa fii mai atenta la stilul de viata. Vezi la ce obiceiuri alimentare ar trebui sa renunti ca sa ramai sanatoasa si dupa aceasta varsta. Nu mai manca cereale dulci. Cand erai mica, un bol cu cereale dulci parea cea mai buna varianta pentru micul dejun. Cand ajungi, insa, la 30 de ani, dulciurile consumate la prima ora nu fac decat sa iti scada glicemia dupa cateva ore si sa te lase fara energie. In plus, vei ajunge sa alegi cele mai nesanatoase produse, doar ca sa iti potolesti foamea si pofta de dulce. Daca vrei sa eviti astfel de probleme, mananca dimineata oua, ovaz, paine prajita si avocado, fructe sau iaurt. Nu mai bea cafea pe stomacul gol. Nu exista greseala mai mare decat sa renunti la micul dejun si sa te multumesti doar cu o cafea. Organismul tau este slabit dupa o noapte lunga si ai nevoie sa te hranesti la prima ora. Daca ai impresia ca o cana de cafea poate inlocui un mic-dejun sanatos, pana la pranz vei ajunge sa mananci produse nesanatoase, bogate in zahar, anuntaUnica.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro