Sari direct la conținut

Utile: Cinci motive surprinzatoare pentru care ai putea sa ai acnee; Activitati surprinzatoare care iti incetinesc metabolismul; Scapi de respiratia urat mirositoare si de tartru inlocuind pasta de dinti cu acest amestec natural

HotNews.ro
UTILE, Foto: Colaj foto
UTILE, Foto: Colaj foto

Cinci motive surprinzatoare pentru care ai putea sa ai acnee. Potrivit faimosului estetician Jill Kibildis, nu totul se rezuma la hormoni atunci cand vine vorba de aparitia acneei. Iata care ar putea fi si alte motive pentru care ai cosuri! Orice persoana ar trebui sa se spele intai pe dinti si apoi pe fata. Anumite ingrediente din pasta de dinti pot cauza iritatii, uscarea pielii, ba chiar arsuri. Printre dusmanii principali ai tenului se numara bicarbonatul de sodiu, peroxidul de hidrogen, fluorura, sulfatul de sodiu, alcoolul, uleiurile esentiale si mentolul. Anumite substante din produsele de par pot bloca porii, asa ca este recomandat sa te speli bine pe fata dupa ce te-ai spalat pe cap. De asemenea, produsele de styling pot cauza acnee de-a lungul liniei parului. Pana la ora asta, probabil ca tii cont de faptul ca pensulele si buretii de machiaj trebuie curatate foarte des. Dar este foarte posibil sa uiti de prosoapele de fata, care sunt adevarate focare de bacterii si mucegai. Teoretic, prosoapele de fata se folosesc o singura data, dupa care se spala, scrieLibertatea.

Activitati surprinzatoare care iti incetinesc metabolismul. Peste tot auzim ca trebuie sa ne ajutam metabolismul, caci un metabolism rapid inseamna sanatate curata. Cresterea masei musculare este o metoda excelenta pentru un metabolism rapid. Sunt, insa si modalitati prin care metabolismul nostru incetineste fara sa ne dam seama. Unele chiar sunt surprinzatoare. Daca esti o persoana activa n-ar trebui sa renunti definitiv la carbohidrati. Atunci cand depui efort, muschii tai ai nevoie de glicogenul din carbohidrati Fara carbohidrati, vei simti ca nu ai energie si deci, efortul tau sportiv nu va avea roade. Metabolismul tau va incetini. Consuma o data pe zi cam un pumn de orez integral, ovaz sau cartof dulce, anuntaUnica.ro.

Noua remedii naturale contra alergiilor de primavara. Stranuturi, iritatii sau ochi inflamati? E clar, primavara v-a adus si alergiile de sezon. Iata cum puteti sa va salvati de aceste neplaceri, numai cu remedii din natura! Rinita alergica afecteaza pana la 30% din populatie la nivel mondial. Ca sa nu mai apelati la medicamentele industriale pentru alergii, care in cele mai multe cazuri pot produce dureri de cap, insomnie si batai rapide ale inimii, incercati alternative naturiste. Iata cateva sfaturi pentru a contracara efectul factorilor alergeni. Brusturele este o planta care se foloseste pentru dureri de cap, febra si alergii nazale, precum si pentru a bloca substantele chimice care pot cauza umflarea cailor nazale. Poti cumpara comprimate de brusture din magazinele plafar sau il poti bea sub forma de ceai. Frunzele de urzica sunt utilizate pentru cei afectati de rinita alergica. S-a dovedit ca ajuta la reducerea cantitatii de histamine din organism, informeazaClick.

Scapi de respiratia urat mirositoare si de tartru inlocuind pasta de dinti cu acest amestec natural. Pasta de dinti cu ulei de cocos si bicarbonat de sodiu este perfecta daca doresti sa iti ingrijesti dintii in mod natural si sa ii albesti. Improspateaza-ti respiratia zi de zi cu aceasta pasta homemade si vei simti diferenta! Uleiul de cocos este antibacterian si antifungic, ajuta la eliminarea microbilor din cavitatea bucala si la albirea dintilor in mod natural. Bicarbonatul de sodiu indeparteaza petele de pe dinti, elimina bacteriile si face smaltul sa straluceasca. Uleiul esential de menta combate respiratia urat mirositoare si indeparteaza bacteriile de la nivelul dintilor si gingiilor, scrieDoctorulZilei.ro.

Care sunt beneficiile, dar si pericolele postului. Indiferent ca este tinut din motive religioase, de sanatate sau estetice, cercetatorii au stabilit faptul ca postul alimentar are o multime de beneficii asupra organismului, insa pentru unele persoane poate fi periculos. Beneficii: Scade riscul bolilor asociate cu imbatranirea (cum ar fi dementa), precum si, probabil, pe cel de cancer, crescand in acelasi timp speranta de viata. Scade nivelul glucozei (zaharului) in sange: sensibilitatea corpului la insulina s-ar imbunatati, iar omul ar avea nevoie de mai putina insulina, lucru care ar duce la scaderea riscului de obezitate si de diabet. Scade trigliceridele si a colesterolul din sange, avand prin urmare un efect benefic asupra bolilor cardiovasculare. Favorizeaza producerea de noi celule susa, ceea ce asigura intarirea sistemul imunitar, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro