Sari direct la conținut

Utile: De ce nu reușești să slăbești. 4 obiceiuri care te împiedică să dai jos kilogramele în plus; Depresia: tipuri, simptome şi recomandări; Super alimentul perfect împotriva dezechilibrului hormonal, anxietate, insomnie, lipsă de energie și libido scăzut. Nu are egal

HotNews.ro
utile, Foto: Colaj foto
utile, Foto: Colaj foto

De ce nu reușești să slăbești. 4 obiceiuri care te împiedică să dai jos kilogramele în plus.Poftele sunt un alt dușman al hotărârii tale curajoase. Parcă ai avea chef de o ciocolată sau de cartofi prăjiți. Responsabil cu poftele este hipotalamusul. Așa că nu e de vină cine a pus gogoșeria în drum, ci faptul că organismul tău e obișnuit cu o cantitate mai mare de hrană pentru a transmite semnalele de sațietate. Cum eviți? Aici doar voința este aliatul tău. Trebuie să reziști până când obișnuință se schimbă. Un mic truc este că frigul accentuează senzația de foame, iar căldură o inhiba. Micile scăpări îți sabotează mereu voința. O bombonică e interpretată ca un eșec, îți faci procese de conștiință, te culpabilizezi și, drept pedeapsă, dai gata toată cutia, potrivit Click.

Depresia: tipuri, simptome şi recomandări.Depresia poate fi uşoară sau severă, poate fi de scurtă durată sau cronică. Circumstanţele speciale, cum ar fi naşterea unui copil sau schimbarea anotimpurilor, pot declanşa simptome depresive. Iată ce ar trebui să ştii despre diferitele tipuri de depresie. Uneori persoanele cu tulburare depresivă majoră nu răspund uşor tratamentului. Chiar şi după ce au încercat un antidepresiv şi apoi un altul – şi poate un al treilea sau al patrulea – depresia lor stagnează. Sprijinirea oamenilor în depăşirea depresiei rezistentă la tratament începe cu o pregătire amănunţită pentru a asigura un diagnostic adecvat şi pentru a identifica alte posibile cauze psihiatrice şi medicale ale simptomelor lor, potrivitCSID.

Super alimentul perfect împotriva dezechilibrului hormonal, anxietate, insomnie, lipsă de energie și libido scăzut. Nu are egal.Un produs mai puțin cunoscut în România, este vorba de pulberea de maca. Maca (pulberea de rădăcină) este alcătuită din aproximativ 18% proteine, 76,5% carbohidraţi, 5% grăsimi şi 8,5% fibre (carbohidraţi indigestibili). Maca este, de asemenea, o sursă bogată de fitonutrienţi. Experţii nu recomandă o anume cantitate, dar majoritatea oamenilor se simt cel mai bine după ce consumă o lingură pe zi şi ajung la 2-3 pe parcursul zilei. Deoarece poate ajuta la creşterea rezistenţei, mulţi oameni o folosesc înainte de a face sport, potrivit Doctorul zilei.

Alimentul-minune care vindeca ficatul, sistemul imunitar si elimina toxinele!Alimentul minune este un produs despre care prea puțini oameni știu. De fapt, este un polen modificat biochimic de către albine chiar în interiorul stupului, acest proces durând mai multe luni. După ce procesul este încheiat, produsul care rămâne conține oligoelemente, enzime, factori antibiotivi, minerale, aminoacizi și multe alte substanțe benefice. Produsul apicol numit pastura nu poate fi sintetizat în laborator și este extrem de bun antiinflamator, antioxidant și regenerator. Poate regenera ficatul, sistemul imunitar, detoxifiază și stimulează secrețiile biliare , sistemul digestiv și funcția colonului. Pastura ajută la formarea celulor albe și roșii, normalizează colesterolul și stimulează activitatea cerebrală, memoria și capacitatea de concentrare, potrivitClick.

5 sfaturi practice pentru a profita la maxim de un spațiu mic.Cu puțină creativitate, efort și atenție la detalii, poți crea un spațiu încăpător în care să te întorci cu drag în fiecare zi. Îți prezentăm mai jos cinci idei care să te ajute să profiți la maxim de fiecare centimetru pătrat al locuinței tale. Folosește oglinzi. Acesta este un truc folosit deseori de designerii de interior, deoarece plasarea oglinzilor în locuri strategice creează impresia de profunzime, de încăperi mai mari decât sunt ele de fapt. Pentru a nu înghesui multe obiecte de mobilier într-un spațiu cu puțini metri pătrați, optează pentru obiecte de mobilier extensibile, care pot îndeplini chiar o funcție dublă, potrivit Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro