Sari direct la conținut

Utile: Dr Oana Cuzino: ce analize periodice trebuie să facem pentru monitorizarea sănătății; Cum găsești un telefon furat sau pierdut în România;  Această plantă previne apariția hemoroizilor!

HotNews.ro

Cum găsești un telefon furat sau pierdut în România. În primul rând, e indicat să-ți apelezi telefonul imediat ce ți-ai dat seama că nu-l mai ai în buzunar sau în geantă. În cel mai bun caz, s-ar putea ca telefonul să fie doar rătăcit pe undeva și să nu-ți dai seama unde e, dar să-l auzi atunci când sună – asta dacă nu cumva e pe silențios. Într-un caz aproximativ la fel de fericit, telefonul n-a fost furat, ci a ajuns în mâinile unui bun samaritean. Așa ai șanse să îți recuperezi rapid telefonul. Pe de altă parte, există riscul ca la telefon să nu răspundă nimeni sau, mai rău, telefonul să fie închis după ce efectuezi câteva apeluri. Într-o asemenea situație, e clar că n-o să-ți mai recuperezi telefonul, dar poți face alte câteva lucruri. Urmărește-ți telefonul Pentru a-ți urmări telefonul, e important ca aplicațiile necesare să fie configurate înaintea unui asemenea eveniment nefast, potrivit playtech.ro.

Dr Oana Cuzino: ce analize periodice trebuie să facem pentru monitorizarea sănătății. Medicul Oana Cuzino ne explică de ce analize periodice avem nevoie pentru a fi mereu în formă. Cu toții știm că menținerea stării de sănătate este mai simplă dacă facem analize pentru a sesiza dezechilibrele interne incipiente. Iată care sunt acestea. Analizele și investigațiile de rutină îți pot salva viața! Auzi mereu această sintagmă, știi că este așa, și cu toate acestea comoditatea, stilul de viață aglomerat, teama de a afla poate rezultate neplăcute, costurile, cozile, timpul pierdut sunt doar scuze care fac să se scurgă chiar și câțiva ani între efectuarea analizelor uzuale. Hemograma – prima pe lista de analize periodice, potivit unica.ro.

Această plantă previne apariția hemoroizilor! În cazul în care nu știai, anumite plante au efect detoxifiant asupra organismului uman și ajută la întărirea vaselor de sânge. Plantă ușor de identificat și de procurat acre are un conținut bun de glucide, celuloză, proteine, substanțe minerale precum potasiu, fosfor, calciu, dar și un conținut bun de acid oxalic liber, pigmenti clorofilieni și carotenoizi. Vorbim desigur despre lobodă. Fiind considerată o plantă detoxfiantă care oferă acțiune benfică și previne apariția cancerul de colon, a hemoroizii și totodată întărește vasele de sânge. În anumite zone ale țării este cunoscută ca fiind spanacul nemțesc sau franțuzesc, și este folosită mai ales pentru proprietățiel sale antioxidante dar și detoxifiante, potrivit click.ro.

Un beneficiu interesant al cafelei: de ce persoanele supraponderale trebuie să o consume. Oamenii de ştiinţă americani au confirmat teoria cunoscută de mult timp, conform căreia cafeaua ajută la scăderea în greutate. Cercetătorii de la Universitatea Northwestern din Evanston, Illinois, au descoperit că această băutură acţionează în mod opus canabisului, după ce au analizat efectele ei asupra unui număr de 47 de persoane. Fumătorii de marijuana se simt înfometaţi şi recurg la ciocolată, deoarece substanţa psihoactivă afectează părţi ale creierului asociate cu apetitul. Cafeaua, la rândul ei, are efect opus şi suprimă foamea. Studii anterioare au arătat că două ceşti de cafea pe zi, după urmarea unei diete, menţin greutatea coroporală. În noul studiu, experţii au descoperit că această băutură ajută la scăderea în greutate nu numai prin accelerarea metabolismului, ci şi prin suprimarea dorinţei de a mânca, potrivit descopera.ro.

Cum alegi fructele. Criterii de care trebuie să ții cont când le cumperi. Cele mai savuroase căpșune nu sunt cele mari. Acestea sunt mai apoase și lipsite de aromă față de cele mici, parfumate, colorate în roșu viu, puțin strălucitoare și cu frunzele foarte verzi (fără frunze galbene sau uscate). Uită-te și la semințe. Dacă sunt rare și înfipte adânc e un semn bun. Alege pepenele care are o pată galbenă, care indică că pepenele a crescut cum trebuie la soare. Pata indică locul unde a fost pus pe sol. Lovește-l cu degetul. Dacă scoate un sunet grav, este greu și dens e bun. Dacă ai făcut și dop, alege-l pe cel care este roșu intens și cu miezul tare. Orificiile din zona sâmburilor nu trebuie să fie prea adânci, potrivit libertatea.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro