Utile: Mancatul excesiv poate avea diverse cauze. Afla de ce poftesti la orice ora din zi; Exercitii pentru muschi si oase sanatoase: ce poti face la sala, in oras si acasa; De ce nu trebuie sa lipseasca mararul din alimentatie. Iata la ce este bun
Mancatul excesiv poate avea diverse cauze. Afla de ce poftesti la orice ora din zi! La fiecare pas esti inconjurata de fast-fooduri sau de o covrigarie de unde te imbie un miros de patiserie calda, greu de rezistat in drum spre birou. Chiar daca ai mancat acasa, de cele mai multe ori cazi in plasa tentatiilor nesanatoase. Mancatul excesiv este un subiect delicat. In primul rand, multe persoane nu realizeaza ca fac lucrul acesta. Apoi, s-ar putea sa nu stii cauzele mancatului excesiv, care iti afecteaza nu numai silueta, ci si sanatatea. Poftele alimentare depasesc nevoia primara de hrana, devenind periculoase in momentul in care nu te poti opri din mancat. Aceste actiuni pot avea diverse cause, mancatul excesiv semnaland lipsa unor vitamine din organism sau un stil de viata dezorganizat, scrieDivahair.ro.
Exercitii pentru muschi si oase sanatoase: ce poti face la sala, in oras si acasa. Anii trec si tu… ramai la fel de tanara si frumoasa. Pentru ca ai bunul obicei de a-ti ingriji tenul si pielea corpului cu produse adecvate fiecarei etape din viata. Stii bine ca procesul de reinnoire celulara pierde din viteza, o data cu varsta. Dar la muschii si la oasele tale te-ai gandit? Si ele „resimt” trecerea timpului. Start! Ocupa-te de mentinerea lor macar de acum inainte! Nu este foarte complicat, totul este sa ai vointa si sa iti reorganizezi programul, alegand si/sau combinand metodele prin care pui frana procesului de imbatranire musculara si osoasa, anuntaLibertatea.
De ce nu trebuie sa lipseasca mararul din alimentatie. Iata la ce este bun! Mararul este o binecunoscuta planta aromatica folosita in numeroase bucatarii din lumea intreaga, dar este utilizat de mii de ani, si in medicina traditionala. In plus, de la aceasta planta se consuma tot: frunzele, semintele si tulpina. Mararul aduce numeroase beneficii organismului. Nici nu e de mirare daca ne uitam la ceea ce contine aceasta planta: ulei volatil (puternic antioxidant si anti-cancerigen), calciu, potasiu, sulf, fier, magneziu si sodiu, dar si vitaminele A, B si C. Mararul s-a dovedit a avea rezultate excelente in diete. Motivul? Proprietatile sale diuretice impiedica retentia de lichide din organism si actioneaza asupra depunerilor in zonele celulitice, informeazaClick.
Cinci trucuri ca sa nu te ingrasi in vacanta. Putine dintre noi rezistam tentatiilor culinare pe care avem ocazia sa le mancam in vacante, iar cand revenim acasa ne trezim ca am pus cateva kilograme pe noi. Numai ca putem fenta acest lucru, prin cateva trucuri care ne fac sa aratam la fel de suple, sau cel putin sa avem aceeasi greutate cu care am plecat. Daca te afli intr-o excursie de o zi si nu ai apucat sa-ti iei gustari cu tine, este posibil sa te gandesti insistent la urmatoarea masa. Iar asta te va face sa vrei sa mananci dublu, de indata ce te-ai asezat pe scaun si ai luat in mana un meniu. Sau chiar sa te opresti sa-ti iei pe post de gustare produse pe care nu le-ai manca in mod normal, tocmai pentru ca ingrasa, scrieUnica.ro.
Alimentul-minune pe care japonezii il consuma zilnic. Previne mai multe tipuri de cancer si mentine creierul in forma. Asiaticii consuma orez la fiecare masa, pentru ca este o hrana usoara, bogata in vitamine, care asigura organismului necesarul zilnic de substante nutritive. In trecut a fost considerat hrana saracilor, dar in prezent a devenit un aliment de baza, una dintre cele mai cultivate cereale. Dieta cu orez este recomandata pentru prevenirea cancerului la stomac, colon sau san, datorita continutului de inhibitori ai protazei (care au efect antitumoral), de fosfor, potasiu si complexul de vitamine B. Orezul, alb sau brun, contine calorii, carbohidrati, proteine si grasimi. Cel brun beneficiaza de un aport suplimentar de magneziu (ajuta la reducerea simptomelor astmului, scade tensiunea arteriala, diminueaza frecventa migrenelor si riscul infarctului sau al atacului cerebral), mangan (ajuta oasele sa ramana sanatoase si sintetizeaza acizii grasi), seleniu (protejeaza celulele de radicalii liberi si regleaza functionarea tiroidei), cat si de vitaminele B1, B2, B3, si B6, care intaresc, la randul lor, organismul, anuntaDoctorulZilei.ro.