Sari direct la conținut

Utile: Opt mituri desfiintate de pediatru pe care ar trebui sa le stie toti parintii; Inflamatia din corp, cauza cancerului, diabetului si Alzheimerului. Cum poate fi combatura in mod natural; Leacul ieftin si miraculos pentru zeci de boli

HotNews.ro
UTILE, Foto: Colaj foto
UTILE, Foto: Colaj foto

Opt mituri desfiintate de pediatru pe care ar trebui sa le stie toti parintii. Cazul bebelusilor ce au pierdut, din pacate, lupta cu viata dupa ce au contactat bacteria E-coli ar trebui sa ne puna serios pe ganduri. Se pare ca micutii s-au ales cu aceasta bacterie dupa ce chiar proprii parinti le-au dat sa manance sarmale, desi acestia aveau doar cateva luni de viata. Aceste situatii tragice ne-au aratat, daca mai era nevoie, inca o data cat de in urma sunt parintii romani cu noutatile din parenting si ca acestia isi cresc micutii asa cum stiu ca s-a procedat si cu ei. Astfel, se ajunge ca parintii sa aplice si acum ￯ in 2016, leacuri babesti ce le pun bebelusilor viata in pericol. Iata 8 mituri desfiintate de pediatrii pe care ar trebui sa le stie toti parintii, scrieClick.

Inflamatia din corp, cauza cancerului, diabetului si Alzheimerului. Cum poate fi combatura in mod natural. De cele mai multe ori, inflamatia ne salveaza prevenindu-ne de existenta bacteriilor sau a virusurilor. In momentul in care acesti microbi patrund in organism, inflamatia realizeaza un atac defensiv atat asupra invadatorilor, cat si asupra tesutului care a fost infectat. Apoi, la fel de repede, procesul de incheie si vindecarea este initiata. Cu toate acestea, din cand in cand, intreaga productie febrila nu se incheie atat de simplu. Uneori, problema tine de o predispozitie genetica, iar alte ori, procesul este mentinut de presiunea arteriala mare sau de efectele fumatului. In astfel de situatii, inflamatia nu mai este tranzitorie, ea devenind cronica iar corpul incepe sa se atace singur determinand aparitia unor efecte secundare care pot sta la baza multor boli, anuntaDoctorulZilei.ro.

Treburile casnice te mentin in super-forma! Afla cate calorii arzi daca speli vase! Vrei sa scapi de cateva kilograme? Nu e musai sa mergi la sala sau sa urci patru etaje ca sa arzi calorii. Discovery iti arata cateva dintre activitatile consumatoare de calorii: spalatul pe dinti (temeinic) consuma 17 calorii; mancatul unei pizza te scapa de 8 calorii; o ora de sex consuma 179 de calorii; o noapte de distractie in oras te ajuta sa consumi intre 463 si 1.129 de calorii (depinde cat dansezi); spalatul vaselor consuma 30 de calorii; un dus „arde” 60 de calorii; in timpul somnului consumi 25 de calorii, informeazaLibertatea.

Suferi de insuficienta cardiaca? Iata cum s-o combati! In insuficienta cardiaca, inima nu mai poate asigura debitul sanguin necesar catre organe si tesuturi, iar acestea nu mai primesc cantitatea necesara de oxigen si de substante nutritive. Cateva remedii cu legume tin afectiunea la distanta. Cauzele afectiunii sunt diverse, de la boli congenitale la hipertensiune arteriala si ingustari ale arterelor care iriga inima. Cele mai frecvente simptome sunt senzatia de sufocare (dispnee), pulsul accelerat, tusea pe timp de noapte sau la efort, umflarea picioarelor, oboseala. Contra insuficientei cardiace cu edeme, poti folosi si un ceai diuretic cu ceapa si miere. Ai nevoie de 100 g ceapa, 50 g miere, 200 ml apa. Curata ceapa si fierbe-o 5 minute in vas acoperit, la foc mic. Lasa la racit, stoarce, strecoara, adauga miere in lichidul ramas. Amesteca si bea caldut seara, la culcare, in cure indelungate. Ceaiul este contraindicat celor cu ulcer gastro-intestinal si cu hiperaciditate gastrica, scrieClick.

Leacul ieftin si miraculos pentru zeci de boli. Taratele de grau contin substante care ataca alimentele ajunse in stomac, inlesnind functia digestiva. Consumate in cantitati cat mai mari, dar macinate, acestea va asigura un surplus de vitamine de care corpul uman are nevoie. Bogatia substantelor active – vitamine (mai ales beta-caroten, B-uri, minerale, aminoacizi – inclusiv aminoacizi grasi esentiali si carbohidrati) – se recomanda in combaterea multor afectiuni, de la demineralizari, afectiuni endocrine, neuromusculare, cardiace, digestive, obezitate, convalescenta pana la rahitism si anemii severe. Produsele din ovaz si taratele de ovaz trebuie incluse intr-o alimentatie echilibrata, deoarece s-au dovedit invingatoare in lupta cu colesterolul. Dupa un regim cu tarate de zece zile, nivelul colesterolului scade cu 13%, anuntaDoctorulZilei.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro