Sari direct la conținut

Utile: Planta miraculoasa care vindeca peste 100 de boli si previne mai multe forme de cancer; Trei remedii care tin organismul sanatos; Amigdalita si otita, doua afectiuni ce pot provoca complicatii grave

HotNews.ro
UTILE, Foto: Colaj foto
UTILE, Foto: Colaj foto

Trei remedii care tin organismul sanatos. Produsele naturiste trateaza diverse boli, insa au un rol foarte important si in mentinerea sanatatii organismului. Iata trei remedii cu ajutorul carora ne putem intari sistemul imunitar. Cand apar probleme de sanatate, nu mai apelati imediat la medicamente. Cautati mai intai remedii in bucatarie, pentru ca sunt la indemana fiecaruia. Specialistii sustin ca ceaiul de sunatoare, lamaia, ghimbirul si mierea sunt foarte eficiente pentru mentinerea functionarii optime a sistemului imunitar si, in plus, nu au efectele secundare ale medicamentelor. Apa plata cu lamaie stimuleaza sistemul digestiv si forteaza organismul sa elimine toxinele acumulate in el de-a lungul zilei precedente. Sustine sistemul imunitar si iti ofera vitalitate si energie pozitiva pentru intreaga zi, scrieClick.

Cum iti dai seama ca ai un nivel ridicat al estrogenului fara analize. Estrogenul este cel mai important hormon feminin. El regleaza ciclul menstrual, cresterea sanilor, prezenta parului din zona inghinala, mentine nivelul colesterolului, afecteaza functiile creierului si protejeaza oasele. Foarte multe femei nu stiu ca au un exces de estrogen in corp. Cresterea nivelului de estrogen din corp poate fi naturala sau cauzata de medicamente/dieta. Stresul, dieta, viata de zi cu zi au un impact puternic asupra hormonilor nostri. Anumite boli (obezitatea, bolile cardiovasculare, rezistenta la insulina) pot fi si ele cauze ale cresterii nivelului de estrogen, anuntaUnica.ro.

Amigdalita si otita, doua afectiuni ce pot provoca complicatii grave! Doua dintre cele mai frecvente afectiuni in randul copiilor, amigdalita si otita, pot duce la complicatii grave, putand fi un punct de plecare catre meningita daca nu sunt tratate la timp. In lipsa unui diagnostic corect, de cele mai multe ori parintii trateaza copiii cu antibiotice, lucru care nu este recomandat in toate cazurile si care poate fi chiar ineficient in lipsa unei antibiograme. Amigdalitele si otitele sunt de mai multe feluri. Tocmai din acest motiv este absolut necesar un istoric exact al bolii, pentru a se determina astfel caracterul recurent al afectiunii si, implicit, conduita terapeutica pentru care se va opta. „Nu orice infectie se trateaza cu antibiotice. Antibioticele luate fara antibiograma in aceste afectiuni sunt adesea ineficiente, iar pacientii se pot confrunta cu o agravare a bolii sau cu recidive dese”, explica dr. Elia Barbuceanu, specialist ORL, informeazaLibertatea.

Planta miraculoasa care vindeca peste 100 de boli si previne mai multe forme de cancer. Aceasta planta lila ce ne invaluie cu parfumul sau extrem de puternic este folosita intens in industria cosmetica, insa devine din ce in ce mai apreciata si ca planta medicinala. In compozitia plantei au fost identificate peste 40 de componente care nu pot fi obtinute pe cale de sinteza in laborator. Printre substantele active se regasesc substantele amare, acidul acetic, taninul si cineolul, substantele minerale, care atribuie florii virtuti vindecatoare pentru mai bine de 100 de boli. Preparatele obtinute din aceasta planta (infuzia si tinctura) sunt de mare ajutor sanatatii datorita proprietatilor sale sedative, antispastice, antiseptice, hipotensoare, carminative, diuretice si sudorifice. De asemenea, reduce inflamatiile si grabeste procesul de cicatrizare a ranilor, scrieDoctorulZilei.ro.

Nu mai manca maioneza din comert. Iata cat de nociv este acest produs! Stim despre maioneza ca desi este delicioasa in salate ori paste este plina de calorii. Ce nu stim este faptul ca atunci cand nu preparam noi acest produs si optam pentru unul din comert, acesta ne pune sanatatea in pericol. In acest articol iti vom prezenta ce contine maioneza cumparata. Asociatia Pro Consumatori (APC) a achizitionat din marile structuri comerciale (hipermarketuri/supermarketuri) 17 tipuri de maioneza, in vederea realizarii unui studiu prin care sa atraga atentia in ceea ce priveste continutul acestor produse si potentialele efecte asupra sanatatii consumatorilor. Maioneza traditionala este un condiment obtinut din ulei vegetal, galbenus de ou si otet sau zeama de lamaie. In afara de ulei de rapita/floarea soarelui, galbenus de ou si otet, in maioneza industriala s-au mai identificat urmatoarele ingrediente: apa, zahar, amestec de condimente (neprecizate ca tip), sare, acid citric (acidifiant), acid lactic (corector de aciditate) si amidon modificat, guma de guar, guma de xantan, guma din seminte de caruba, anuntaClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro