Sari direct la conținut

VIDEO Accidentul de lângă parcul Pantelimon. Momentul în care cei doi tineri fac schimb de locuri

HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: Inquam Photos - Virgil Simionescu
Mașină de poliție, Foto: Inquam Photos - Virgil Simionescu

Momentul în care tânărul de 19 ani coboară de la volanul mașinii implicate în accidentul mortal de lângă Parcul Pantelimon, iar pe scaunul șoferului se urcă adolescentul de 17 ani a fost filmat de o cameră.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care au preluat dosarul accidentului în care un băiat de 9 ani a murit, iar sora sa de 7 ani a fost grav rănită, deţin imagini care arată că cei doi tineri, unul de 19 ani, celălalt de 17 ani, fac schimb de locuri, iar tânărul de 17 ani urcă la volan.

Precizările reprezentanţilor Parchetului au fost făcute în contextul în care în spaţiul public au apărut imagini cu autoturismul implicat în accident, condus de tânărul de 19 ani, cu relativ puţin timp înainte de accident.

Imaginile captate de la distanţă de o cameră video, care se află în posesia procurorilor, surprind momentul în care tânărul de 19 ani coboară de la volanul autoturismului implicat în accidentul din parcarea de lângă parcul Pantelimon, iar la volan urcă cel de 17 ani.

Capturile video arată cum tânărul de 19 ani, filmat de o cameră de bord, cu puţin timp înainte de producerea tragediei, trage pe dreapta, coboară şi lasă locul şoferului tânărului de 17 ani.

În imagini se vede cum majorul, care purta tricou alb, coboară de la volan trece pe scaunul din dreapta, iar la volan trece minorul, îmbrăcat în tricou negru.

Surse judiciare au declarat pentru agenția News.ro că imaginile au fost filmate pe Şoseaua Gara Căţelu din Capitală, la scurt timp după ce autoturismul implicat în accident fusese filmat, cu o cameră de bord, în timp ce la volan se afla bărbatul de 19 ani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat, joi, că a preluat dosarul accidentului în care un copil a murit şi sora sa a fost grav rănită, având un picior amputat, în urma unui accident produs de un tânăr de 17 ani şi fără permis de conducere.

Tânărul a fost arestat, iar un bărbat de 19 ani, care i-a încredinţat autoturismul, a fost plasat sub control judiciar.

Citește și:

INTERVIURILE HotNews.ro