Sari direct la conținut

VIDEO Cum arată spoturile lansate de Guvern ca să îi determine pe români să se vaccineze: Să nu mai fie școală online și să pot sta în clasă cu toți colegii mei, fără mască / Vaccinul conține călătorii în străinătate – mări, plaje, veselie!

HotNews.ro
Spot campanie vaccinare, Foto: Guvernul Romaniei
Spot campanie vaccinare, Foto: Guvernul Romaniei

„Ce conține vaccinul? Să nu mai fiu tristă! Să nu mai fie școala online! Să pot să o iau în brațe pe doamna învățătoare! Să pot sta în clasă cu toți colegii mei, fără mască! Mi-e foarte dor de ei! Vaccinul înseamnă să mă bucur de copilărie! Alege să te vaccinezi acum. Împreună învingem pandemia!” Acesta este unul din cele 4 spoturi prezentate joi de Guvern pentru a-i determina pe români să se vaccineze, spoturi ce vor fi difuzate în următoarea lună. În total vor fi 11 spoturi la TV, radio și online timp de 6 luni, fără costuri din partea Guvernului.

  • ”Venim cu o abordare bazată pe emoție, pentru că vaccinarea nu înseamnă doar statistici, ci este un bun comun de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate. Fiecare român care încă nu s-a vaccinat ar trebui să se gândească la ce-i lipsește, la cum i se va schimba viața dacă s-ar vaccina: să-și vadă mai des părinții, copiii să se întoarcă la școală, să meargă în concediu fără teamă”, a afirmat joi, premierul Florin Cîțu cu ocazia lansării acestei campanii de comunicare în parteneriat cu UNICEF.

În cadrul campaniei de comunicare vor fi difuzate, cu sprijinul mass-media, 11 spoturi: trei cu o abordare generală și opt care țintesc diferite categorii sociale precum elev, bunică, mamă, turist, tânăr.

Primele patru spoturi difuzate în următoarea lună sunt următoarele:

Spot 1:

Spot 2:

Spot 3:

Spot 4:

Campania de informare a fost realizată fără costuri din partea Guvernului, conceptul creativ și producția fiind donate de partenerii campaniei. Spoturile vor fi difuzate o perioadă de șase luni cu sprijinul mass-media și al Consiliului Național al Audiovizualului, iar în mediul online, promovarea va fi realizată de compania Google.

Campania a fost lansată în contextul în care vaccinarea în România este pe un trend descendent. De la debutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie 2020, în România fuseseră vaccinate până miercuri seară 4.208.724 persoane, în condițiile în care Guvernul își propusese ca țintă 5 milioane de persoane vaccinate la 1 iunie.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro