Sari direct la conținut

VIDEO O rusoaica de patru ani ce vorbeste in sase limbi straine, virala pe Youtube

HotNews.ro
Vorbeste sase limbi straine la patru ani, Foto: Captura YouTube
Vorbeste sase limbi straine la patru ani, Foto: Captura YouTube

O inregistrare video cu o fetita de 4 ani din Rusia care vorbeste sase limbi straine a devenit virala pe internet, potrivit unui material publicat vineri de UPI.com si citat deAgerpres.

Bella Devyatkina a aparut in aceasta luna la emisiunea ”Amazing People”, unde a raspuns la cateva intrebari si a interpretat diferite cantece, totul in sase limbi straine, trezind interesul celor din sala si al utilizatorilor online care au vazut inregistrarea postata in mediul online.

Mama fetitei, Yulia Devyatkina, a declarat ca fetita sa nu este un copil minune, insa investeste timp si efort in dezvoltarea ei. ”Nu orice copil trebuie sa vorbeasca sase limbi straine, insa orice copil se poate descurca in doua sau trei limbi straine”, a spus mama fetitei.

Parintii fetitei sustin ca fetita lor nu va folosi toate cele sase limbi straine in viata de zi cu zi. ”Cand va incepe scoala, ne vom concentra pe engleza, franceza si chineza”, a mai spus Yulia Devyatkina, adaugand ca Bella are aceleasi cunostinte pe care orice copil de 4 ani trebuie sa le aiba, insa ea se poate exprima in diferite limbi straine.

Mama fetitei preda de sapte ani limba engleza pentru copii, iar tatal sau lucreaza la Radio Research and Development Institute din Moscova. Cei doi parinti au vrut ca Bella sa se exprime in engleza ca un vorbitor nativ, invatand-o de la inceput alternativ cuvinte in rusa si in engleza. La varsta de 10 luni parintii au introdus in educatia fetitei limba franceza folosind un joc cu imagini.

Astfel, la 3 ani Bella stia sa se exprime in propozitii scurte si sa citeasca in trei limbi diferite. Cu putin inainte de implinirea varstei de 3 ani, parintii au introdus cuvinte din limba chineza. La 3 ani si 2 luni fetita a aratat o inclinatie pentru invatarea limbii spaniole si a limbii germane, dar si pentru dans si vioara. Ulterior parintii au adaugat elemente de limba araba.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro