Sari direct la conținut

Faze Tari: Povestea virginei casatorite care considera sexul "respingator". Femeia isi incurajeaza sotul sa apeleze la alte femei; Un medic si-a troznit degetele de la o mana timp de 60 de ani. Care a fost diferenta dintre cele doua maini?; Un studiu arata ca exista prea multe studii.

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Descoperirea facuta in stomacul unui baiat de 4 ani din India. Avea 1,21 metri si i-a socat pe medici. Sivam Kumar, din India, a fost complet ras pe cap de parintii socati sa afle ca baiatul isi manca propriul par. Micutul a fost diagnosticat de medici cu Sindromul Rapunzel.Sivam, in varsta de patru ani, a inceput in urma cu noua luni sa-si manance propriul par. In cele din urma a inceput sa vomite, sa nu mai poata manca normal. Asta a dus la malnutritie si deshidratare. In cele din urma, micutul nu a mai putut digera decat apa. Integral pe StirileProTV.

Sefii s-au despuiat pentru profitul firmei. Firma de design Mode Design Creative Group din New York a devenit recent Viceroy Creative. Sefii companiei s-au gandit sa faca ceva cu totul iesit din comun pentru ca partenerii de afaceri si clientii sa afle de schimbarea numelui. Asa le-a venit ideea sa se dezbrace in pielea goala, cu scopul de a anunta ca vor reprezenta un alt brand, anunta Click.ro.

Un studiu arata ca exista prea multe studii. Un studiu care s-a axat pe cercetarea stiintifica a relevat faptul ca in ultima perioada au fost publicate prea multe astfel de lucrari. Studiul, care se numeste „Degradarea atentiei in stiinta”, arata ca volumul mare de lucrari disponibile la ora actuala cercetatorilor ingreuneaza absorbtia informatiilor cu adevarat relevante. „Cresterea exponentiala a numarului de lucrari stiintifice le creaza dificultati cercetatorilor de a urmari toate publicatiile relevante domeniului lor de activitate. In consecinta, atentia acordata unei anumite lucrari, evaluata in functie de numarul de citari, se va deterioara rapid”, arata echipa de cercetatori de la Universitatea Aalto. Studiul a fost realizat in parteneriat cu Bosch si Hewlett-Packard, potrivit Descopera.ro.

Un medic si-a troznit degetele de la o mana timp de 60 de ani. Care a fost diferenta dintre cele doua maini? Multi oameni au obiceiul de a-si trozni degetele. Care este explicatia medicala pentru asemenea gest? Intre articulatii exista lichid sinovial, care contine si bule gazoase, formate la intinderea articulatiilor, si are rolul de a lubrifia articulatiile. Cand ne fortam articulatiile, acele bule se sparg si provoaca sunetul cunsocut la troznirea degetelor. De-a lungul timpului, oamenii de stiinta nu au stabilit ca exista efecte negative importante cand vine vorba de troznitul degetelor. Cu toate acestea, cel mai important experiment l-a realizat medicul Donald Unger, informeaza Libertatea.

Povestea virginei casatorite care considera sexul „respingator”. Femeia isi incurajeaza sotul sa apeleze la alte femei. Sunt casatoriti de un an si jumatate si se cunosc de 13, insa pana acum nu au facut sex niciodata. Este povestea Ericai si a lui Andrew Holloway, un cuplu care se declara fericit, chiar daca aspectul intim lipseste din relatia lor. Andrew si Erica Holloway, din Melbourne, Marea Britanie, spun ca nu s-au certat niciodata, nu au secrete unul fata de celalalt si se declara mai indragostiti astazi decat in momentul in care s-au casatorit.Erica, in varsta de 30 de ani, la fel ca si sotul ei, a marturisit ca nu intentioneaza sa-si consume casnicia niciodata: „Mi-as dori sa vreau sa fac sex cu sotul meu. Chiar daca il iubesc, gasesc respingatoare ideea de a face sex”, relateaza StirileProTV.

Cele mai bizare 5 lucruri lasate de astronauti pe Luna. Pe orbita terestra se strang anual cantitati imense de deseuri care raman in urma misiunilor spatiale intreprinse de omenire in spatiu, iar Luna nu face exceptie. Mai jos puteti citi cele mai bizare 5 lucruri lasate de astronauti pe Luna. Astronautii misiunii Apollo au lasat pe satelitul natural al Pamantului si altceva decat amprenta bocancilor in praful selenar. Conform specialistilor, pe Luna au ramas peste 180.000 de kilograme de echipamente provenite de la misiunile Apollo, dar si de la alte misiuni fara echipaj uman, scrie Click.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro