Sari direct la conținut

Campionul de la Wimbledon vrea să-și facă un tatuaj după câștigarea trofeului – Cui trebuie să ceară voie Carlos Alcaraz

HotNews.ro
Carlos Alcaraz, Foto: Meng Dingbo / Xinhua News / Profimedia
Carlos Alcaraz, Foto: Meng Dingbo / Xinhua News / Profimedia

Carlos Alcaraz este omul momentului în tenisul mondial, ibericul cucerind Wimbledonul la doar câteva săptămâni după ce a triumfat la Roland Garros. Spaniolul vrea ca victoria impresionantă reușită împotriva lui Novak Djokovic să fie reprezentantă printr-un nou tatuaj.

Carlos Alcaraz a spus că trebuie să le ceară voie părinților săi pentru a-și face un nou tatuaj

Carlos a trecut de Nole, scor 6-2, 6-2 7-6(4), iar cel de-al patrulea titlu de Grand Slam i-ar putea aduce spaniolului originar din Murcia un nou tatuaj.

Cel puțin asta-și dorește Alcaraz, cel care a precizat și cui trebuie să ceară aprobare pentru a duce dorința la bun sfârșit: părinților săi.

Când a fost întrebat de jurnaliști cum va sărbători al doilea titlu de la All England Club, jucătorul în vârstă de 21 de ani a spus că își dorește un nou tatuaj.

Fostul lider ATP și-a făcut primele două tatuaje în 2022, după ce a încheiat anul pe locul unu al ierarhiei mondiale.

Primul tatuaj conține data de 11.09.22, ziua în care Carlos s-a încoronat campion la US Open, iar un altul are literele CCC. Este de fapt un motto al bunicului său, care se traduce prin „cabeza, corazon, cojones” (în tot ceea ce faci în viață ai nevoie de minte, inimă și curaj).

Titlul din 2023 de la Wimbledon (primul cucerit pe iarba londoneză) a fost reprezentat printr-un tatuaj care înfățișează o căpșună (tradițională pentru Wimbledon) și data de 16.07.23 (atunci când Alcaraz a trecut de Djokovic în cinci seturi).

„Cred că este un eveniment foarte important, probabil că voi tatua data (n.r. 14 iulie 2024) lângă cea de anul trecut. Trebuie să discut cu părinții despre acest lucru”, a precizat Alcaraz.

FOTO. Ce vedete au fost zărite în tribune la finala de la Wimbledon dintre Alcaraz și Djokovic

Campionul de la Wimbledon a spus în continuare că va apărea și un tatuaj micuț cu Turnul Eiffel pentru a sărbători titlul câștigat în premieră în această vară la Roland Garros.

„Turnul Eiffel încă nu l-am făcut, dar îl voi face cu siguranță. Și pentru acesta trebuie să discut cu părinții mei. Poate voi face unul mai micuț”, a glumit Carlos în fața jurnaliștilor.

Alcaraz le-a mărturisit celor de la Sunday Times că locuiește cu părinții și cei trei frați ai săi.

„Pentru ei nu sunt o mare vedetă a tenisului, ci doar un tip foarte normal”, a conchis Alcaraz.

  • Alcaraz a devenit duminică doar al doilea jucător din Era Open care triumfă în primele sale patru finale de Grand Slam. De menționat că Roger Federer le-a câștigat pe primele șapte ale carierei (între 2003 și 2006).
  • Carlos este în acest moment doar al șaselea jucător din Era Open care a bifat dubla Roland Garros – Wimbledon în același sezon competițional. Ceilalți au fost Rod Laver, Bjorn Borg, Rafael Nadal, Roger Federer și (desigur) Novak Djokovic.
  • Pentru câștigarea Wimbledonului, Alcaraz a primit un cec în valoare de 2,7 milioane de lire sterline.
  • De cealaltă parte, Djokovic a plecat de la All England Club cu 1,4 milioane de lire sterline.
  • În vârstă de 21 de ani, Alcaraz a ajuns la patru titluri majore câștigate până acum în carieră: US Open (2022), Wimbledon (2023, 2024) și Roland Garros (2024).
  • În ceea ce-l privește pe Nole, lista turneelor de Grand Slam câștigate este una lungă, el fiind recordmanul all-time. Djokerul are 10 Australian Open, trei Roland Garros, șapte Wimbledon și patru US Open.

INTERVIURILE HotNews.ro