Cum a luat nastere Harta Taierilor de Paduri si cum ajuta ea la oprirea defrisarilor ilegale? Liana Buzea, initiatorul proiectului, si Mihai Zotta, inginer silvic, au discutat online
De ce suprafata de padure din Romania a crescut in statistici, desi s-a taiat masiv legal si ilegal? In ce judete au loc cele mai multe taieri de padure? Cat de mult afecteaza defrisarile ilegale mediul si ce prejudicii cauzeaza? Cum se poate lupta un ONG si simplii cetateni cu mafia padurilor? Cum a luat nastere Harta Taierilor de Paduri? Ce impact are noul Cod Silvic asupra acestui domeniu? Liana Buzea, presedintele Asociatiei EcoAssist, fondatorul Hartii taierilor de paduri si Mihai Zotta, director tehnic in cadrul Fundatiei Conservation Carpathia, fundatie care deruleaza mai multe proiecte de conservare a padurilor din Situl natura 2000 Muntii Fagaras, au discutat online cu cititorii.
- Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului
- Nu adresati mai mult de doua intrebari
- Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu au legatura cu temele anuntate sau care constau in atacuri la persoana.
Citeste si:
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro