Sari direct la conținut

Faze tari: Ce-i Hot Water Challenge, provocarea stupida la care se supun adolescentii; O frumoasa aurora boreala, filmata din cosmos; S-a inventat aerul conditionat la purtator

HotNews.ro
O lume nebuna, Foto: Colaj foto
O lume nebuna, Foto: Colaj foto

Ce-i Hot Water Challenge, provocarea stupida la care se supun adolescentii. Hot Water Challenge este o noua nebunie alarmanta, distribuita si creata in mediul online, care face victime in masa si care a provocat si un deces. Dupa „Ice bucket challenge”, aceasta noua provocare se afla la extrema cealalta, capata popularitate si se raspandeste ingrijorator de repede pe retelele sociale. Hot Water Challenge consta in a varsa apa fiarta pe oameni, cand nu se asteapta, sau chiar pe propriul corp. Pe langa acestea, oamenii se arunca in si beau apa fiarta, aratand ca sunt curajosi. Aceasta provocare a cauzat vatamari si arsuri grave, in special adolescentilor, care iau provocarea ca pe o joaca si o gasesc amuzanta. O tanara de doar 12 ani a fost arestata dupa ce i-a provocat unui prieten rani grave pe corp, dupa ce a turnat apa fiarta pe el, anunta PlayTech.

O frumoasa aurora boreala, filmata din cosmos. Imagini spectaculoase. Imagini fascinante cu aurora boreala au fost surprinse de un astronaut italian de pe Statia Spatiala Internationala. In clipul de 30 de secunde se vede cum lumina verde stralucitoare se deplaseaza peste suprafata intunecata a Pamantului, in regiunea Canadei. Frumosul fenomen natural al aurorelor boreale este de fapt rezultatul coliziunilor dintre moleculele gazoase din atmosfera Terrei cu particulele incarcate electromagnetic provenite din Soare, scrie descopera.ro.

Au fumat cannabis pe munte si au chemat elicopterul sa-i salveze. Un grup de alpinisti au ramas blocati pe varful Scafell Pike de 978 m, cel mai inalt din Marea Britanie, dupa ce au fumat cannabis si nu au mai fost in stare sa coboare. Unul dintre cei patru barbati a solicitat interventia echipajelor de salvare dupa ce si-a dat seama ca el si prietenii lui nu vor fi in stare sa coboare de pe munte. Apelul a fost dat sambata la 999, in jurul orei 6.30. Trei ore mai tarziu, salvamontistii au reusit sa-i duca jos pe cei patru in siguranta, scrie Click!

Pe Pamant au existat broaste care aveau puterea de a vana si consuma dinozauri. Cercetatorii sustin ca in urma cu 68 de milioane de ani pe insula Madagascar a trait o broasca imensa, care putea devora dinozauri de dimensiuni mici. Specialistii au ajuns la aceasta concluzie in urma analizarii fortei muscaturii broastei de Surinam cu coarne din specia Ceratophrys cornuta. Datorita culori, apetitului crescut si a capului extrem de mare, broastele din aceasta specie sun foarte populare pe piata internationala a animalelor de companie. Science Daily relateaza ca broastele de Surinam au o forta a muscaturii similara cu cea a mamiferelor pradatoare. In cadrul studiului a fost descoperit ca broastele de Surinam au capul de aproximativ 4,5 centimetri si pot musca cu o forta de 30 de newtoni sau 3 kilograme, relateaza descopera.ro.

Arestat dupa ce a mers agatat de un tren care se deplasa cu 175 km/h. Un australian dornic de senzatii tari a fost arestat dupa ce a calatorit agatat de partea din spate a unui tren rapid. Zeci de automobilisti l-au vazut si unii l-au filmat cand practica acest „surfing” nebunesc. Trenul plecase dintr-o gara situata intr-o suburbie a orasului Perth. Iar pana la urmatoarea oprire a atins viteza maxima de 175 de kilometri pe ora. Politia l-a asteptat pe tanarul in varsta de 23 de ani in gara urmatoare, unde l-a arestat, anunta stirileprotv.ro.

S-a inventat aerul conditionat la purtator. Folosind o tehnologie de ultima ora, ceasul Aircon furnizeaza senzatia de racoare sau caldura direct la incheietura mainii celui care il poarta. Astfel, regleaza intreaga temperatura a corpului. Inventatorii americani spun ca ceasul trimite impulsuri de racoare sau caldura direct in creier, prin intermediul nervilor, facandu-l sa creada ca e mai rece sau mai cald decat este temperatura din mediul ambiant. El se programeaza astfel incat purtatorul sa perceapa exact temperatura pe care o doreste, scrie Click!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro