Sari direct la conținut

Gabriela Firea îl critică pe Sebastian Burduja: „De dimineaţa până seara el avea o problemă doar cu mine. În viață totul se decontează”

HotNews.ro
Gabriela Firea, Foto: Inquam Photos / George Călin
Gabriela Firea, Foto: Inquam Photos / George Călin

Imediat după publicarea exit-poll-ului CURS-Avangarde, Gabriela Firea i-a reproşat lui Sebastian Burduja că, în loc să prezinte un program pentru Capitală şi „să comunice critic faţă de neajunsurile şi neîmplinirile” lui Nicuşor Dan, liberalul avea o problemă doar cu ea, „de dimineaţă până seară”, deși erau coalegi de coaliţie şi „nu acest lucru se stabilise la nivelul preşedinţilor”.

Candidata PSD în cursa pentru Primăria Capitalei a mai spus că „în viaţă totul se decontează”.

Întrebată dacă un loc la alegerile europarlamentare ar fi un premiu de consolare, Firea a spus e o onoare şi că, dacă va fi eurodeputată, atunci ea va lupta pentru a atrage fonduri europene pentru Bucureşti.

„Colegilor de la PNL nu. Am să îi reproşez doar candidatului lor la Primăria Capitalei care, în loc să prezinte un program pentru Capitală şi să comunice în sens critic faţă de neajunsurile şi neîmplinirile actualului primar, de dimineaţa până seara el avea o problemă doar cu mine, care eram colega lui din coaliţie şi nu acest lucru se stabilise la nivelul preşedinţilor. Dar în viaţă totul se decontează”, a declarat Gabriela Firea, duminică seara la sediul PSD, întrebată dacă are ceva să le reproşeze colegilor de la PNL, potrivit News.ro.

Chestionată dacă această situaţie ar trebui analizată în coaliţie, Firea a răspuns: „Cu siguranţă va trebui realizată şi o analiză în cadrul coaliţiei”.

Rezultatele la alegerile locale 2024, cele exit-poll, publicate aproape de miezul nopții pentru ora 22.00, arată victoria detașată a lui Nicușor Dan în București, cu 44%, în scădere cu un procent față de scorul prezentat pentru ora 20.30. Conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde, Gabriela Firea (PSD) a obținut 25%, Cristian Popescu Piedone (PUSL) – 12%, Sebastian Burduja (PNL) – 10%, Mihai Enache (AUR) – 5%, iar Diana Șoșoacă – 3%.

Citiți și:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro