Sari direct la conținut

Alina Eremia, reacție după tragedia de la hotelul din Padina: Nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat crima. Informația legată de prezența mea la audieri este falsă

HotNews.ro
Alina Eremia, Foto: Inquam Photos / George Călin
Alina Eremia, Foto: Inquam Photos / George Călin

​Alina Eremia a reacționat duminică seara printr-un mesaj pe Instagram în legătură cu crima de la Padina. Artista spune că a participat la un alt eveniment, organizat la același hotel, și că a aflat de crimă în dimineața de luni. De asemenea, cântăreața a declarat că nu a fost audiată de polițiști.

În mesajul de pe Instagram, cântăreața precizează că au fost organizate două evenimente la hotelul din Padina, primul, la care ea a participat până la ora 22:00, și al doilea, la care s-a întâmplat tragedia.

  • „Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedie. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost două evenimente în aceeași locație.
  • Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat la hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață”, a scris Alina Eremia pe Instagram.

Artista a spus și că nu a fost audiată de către polițiști, cum au declarat inițial surse din anchetă, potrivit Digi24.ro, informație preluată și HotNews.ro.

  • „Informația legată de prezența mea la audieri este falsă, nu am fost prezentă la evenimentul la care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate”, a mai declarat Alina Eremia.

La petrecerea în care un bărbat a fost înjunghiat mortal au participat și Antonia și Alex Velea, cântărețul declarând, într-un mesaj pe Instagram, că se aflau în camera de hotel la momentul tragediei.

Victima a fost înjunghiată mortal cu 10 lovituri de cuțit

Poliția din Dâmbovița a anunțat duminică că un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal la un hotel din zona montană Padina. Trei suspecţi în acest caz au fost prinși și duși la Poliţie, anchetatorii afirmând că, din primele verificări, reiese că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan.

Anchetatorii afirmă că, din primele verificări, reiese că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan. Victima a fost înjunghiată în spate cu 10 lovituri de cuțit. După ce au comis fapta, suspecții au fugit cu o mașină. Ei au fost prinși la vechea cabană „Cuibul cu Dor”, relatează G4Media.ro.

Potrivit publicației, principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu Marin, zis Solomon, în vârstă de 31 de ani. „În urma unui conflict spontan, numitul Anghel Sorin, de 41 ani, a fost înjunghiat mortal în spate de către numitul Marin Laurențiu, de 31 ani, care se află în custodia Poliției Fieni”, au informat sursele G4Media.

În acest moment, cei trei frați sunt reținuți. Unul dintre ei, Laurențiu Marin zis Solomon, este considerat autorul acestei crime.

CITEȘTE ȘI:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro